Bilgisayarımla İlgili Bir Sorunum Var
-
s.a arkadaslar...arkdaslar ben bilgisayarımda oturuyodum herzamanki gibi ondan sonra bilgisayar dondu her zamanki gibi bende restart attım ondan sonra bide baqtım bilgisayar administrator da acılmıs masaustunde hiçbişi yok...sonra baqtım ev teleefonuda gitmiş kafayı yedim bi sure sonra telefonu hallettim amaaaa.......bilgisayara hiçbişe yapamadım..bilgisayarımdan document and settingsten kendi kullanıcıma giriyorum ama ERİŞİM ENGELLENDİ dio serrefsiz...virus tarafından carpıldııımı dusunuyorum :S yardım edersiniz cok makbule gecersiniz :) yardımlarınız için ALLAH simdiden razı olsun
-
task managera girebiliyonmu bi dene bakalım.. eger admin iken oraya da giremiyosan adını hatırlamadığım bi spyware yapar bunu..
yoksa başka şeyler denemek gerek..
-
windowsun kurulduğu harddisk > windows > repair içindeki dosyaları alıyoruz
windowsun kurulduğu harddisk > windows > system 32 > config içindeki dosyalarla deiştiriyoruz
baktık olmadı mı haydaa diyoruz başa dönüyoruz windowsun kurulduğu harddisk e giriyoruz
system volume information adı klasörü buluyoruz bi şekilde bu klasör içindeki klasör isimlerine bakıyoz bize en yakın tarihteki klasöre giriyoz...(yeter)
ordan bizim sonu system,software bilmemneyle biten şeyler bulup başındakileri siliyoz sadece software , system gibi kısımları kalıyor sonra tekrar windows > system 32 > config e bu dosyaları kopyalıyoz
vee eski sistemimiz kapak gibi yerine oturuyor
şimdiden teşekkürler saygılar zaten neti bırakıyom hadi eyvallah
-
Kardeş başlat>çalıştır>msconfig>başlangıç oradakilerin hepsini devre dışı bırak yeniden başlat ama sadece nod32'i çalıştır bunun olacağını sanmıyorum kolay yolu format: