Bilgisayarımla İlgili Bir Sorunum Var
-
yeni bir bilgisayar topladım p4 2.0 512 k
inel chipset li i 865 yonga setine sahip gigabyte board 256 ddr 400 ram 128 mg palit ekran kartı 40 gb hdd ye sahip bir makina ama oyunlarda özellikle matrix de oynarken bazı bölümlere gelince resetleniyor işletim sistemim xp pro sorun sizce ne olabilir bence ram den ama daha farklı bir bilginiz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum nerdeyse kafayı kıracağım -
-Directx 9.0 kurdun mu?
-Ekran kartının driveri kurulu mu?
-Oyunların ayarlarını kısıpta denedin mi? (Sistemde bir kilitlenme oluyor mu?)
-Anakartın inf desteğini kurdun mu?
Valla şu anda aklıma gelenler bunlar.Ramdan sanmıyorum bilgisayarı resetleyeceğini..
-
valla kardeşim yzdığın mesajda okudum herşey mesut arkadaşımın yazdığı gibi tama diyorsun
bu rada 128 mb ekran kartına sahipsen ve ddr se
sakın kısıtlama yapma eminim ki alırken sana garanti verilmiştir bütün oyunlar için ki ekran kartını markasına palit diyor pyasadaki en ucuz en kaliteli
asus genforce4 440 kıyasladığımda %50 daha fazla performansı var ram 128x2 mi yoksa tek mi tekse
dim yuvasını değiştir yada başkasıyla bir dene
kendine iyi bak -
xmesutx bunu yazdı:
-----------------------------
Valla şu anda aklıma gelenler bunlar.Ramdan sanmıyorum bilgisayarı resetleyeceğini..
----------------------------
intelden o intelden..
sitenin yarısı amd ye döndü bir allahın kulu çıkıpta sorun yaratıyo demiyor bakım :)))))
EN BÜYÜK AMD -
bu sorunun iki sebebi vardır. bunlardan en önemlisi ANAKART anakartının sürücüleri xp ile tam uyumlu değildir. bu yüzden oyunun en heyecanlı yerinde cart diye resetlenir makinen anakart sürücülerini güncelle diğer sebepte ekran kartı sürücüsüdür. bunları değiştirirsen sorun kalmaz...
-
bakın ne dedim ben daha 2 gün önce en iyi donanım konusunda???
eğer intel işlemci bozulsa bilgisayarım bozuldu;
eğer amd işlemci bozulsa amd bozuldu deniyor!!!!!
(sözüm sana değil kolera :) ) -
bilgisayarını sorunsuz topladığından emin olmalısın.küçük halar olabilir. örneğin işlemcinin cooler kablosu takılı olmayabilir ya da çalışmıyo olabilir. bu sorunun birçok nedeni war. diğer arkadaşlar yazmış zaten. donanımının birbiriyle uyumluluğunu bi daha kontrol et.ama bence işlemciden kaynaklanıyo olabilir.
Toplam Hit: 1964 Toplam Mesaj: 7