Bilgisayarın Donması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bilgisayarım sürekli Donuyor Özellikle oyunlara girince Pc  Çok rahat kaldırıyor oyunları ama Birden pc donuyor ilk basta ramlerde sandım sorun

gidip yeni bir ram aldım hayla Donuyor Nedeni ne olabilir sizce Ekran kartından olabilir mi Yardım Lütfen

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Gaara bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar bilgisayarım sürekli Donuyor Özellikle oyunlara girince Pc  Çok rahat kaldırıyor oyunları ama Birden pc donuyor ilk basta ramlerde sandım sorun

gidip yeni bir ram aldım hayla Donuyor Nedeni ne olabilir sizce Ekran kartından olabilir mi Yardım Lütfen

işlkemci sıcaklığından kaynaklanabilir işlemcinin üzerindeki fan yeterli mi ?
    Tozlardan temizledin mi?

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

zararlı olma ihtimalide var acaba sisteminde ne güvenlik programları kurulu ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

donup kendini resetliyosa büyük ihtimal işlemci çok ısınıyodur. fakat donup öylece kalıyosa hdd de sorun vardır.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocalar belki donanımda değildir sorun. sadece windows tayken mi donuyor?

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Hiçbir anti virüs yada benzeri program kullanmıyorum

Normal bir program açıkken de donuyor ama daha geç donuor oyuna girince Daha çabuk Donuyor İşlemciye  gelirsek çok ısınması gibi bir söz konusu Deil en fazla 25-30 a çıkıyor ısısı Bu bildiğim kadari ile Normal değer

Resim

[URL=http://img36.imageshack.us/i/sorunj.jpg/][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/1610/sorunj.th.jpg[/IMG][/URL]

Alternatif

http://img36.imageshack.us/img36/1610/sorunj.jpg

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Gaara bunu yazdı:

Hiçbir anti virüs yada benzeri program kullanmıyorum

Normal bir program açıkken de donuyor ama daha geç donuor oyuna girince Daha çabuk Donuyor İşlemciye  gelirsek çok ısınması gibi bir söz konusu Deil en fazla 55 e çıkıyor ısısı Bu bildiğim kadari ile Normal değer

öncelikle saglam bi güvenlik programlarıyla bilgisayarını bi temizle

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

ya Aslında anti vir Felan kullanmak İstemiyorum oyun oynayan kişiler bilir ( Online Mmorpg ) Aşırı Sorun yaratıyor oyuna girdirmiyor Felan Eğer Düzelicek Derseniz Denerim Eset Secrutry 4 vardı sanırım kurarım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duygusal_serseri
    duygusal_serseri's avatar
    Erkek

Esetle bi tarattır bakalım,olmadı combofix le tarattır.Güvenli modda takıl biraz bakalım devam edecekmi.Tabi yazılımsal olup olmadığını formatladıktan sonra belli olur..

hani baharlarda sen gelecektin..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

hocam baya uzunbir süredir Olay  boyle yani üzerinden en az 15 20 farmot geçmişdir Hala düzelmedi eset deilde combo ile bir tarattırayım bakalım

Aklıma sole bir sonuçda geldi ram slotu yada ekran slotuda bozuk olabilirmi

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duygusal_serseri
    duygusal_serseri's avatar
    Erkek

hocam formatla düzelmediyse vakti zamanında,iş donanımsal soruna kayıyo ve bir sürü ihtimal var:)ram'den olabilir,işlemci çok ısınıyodur(ama normalmiş galiba),eğer dandik bi power supply  kullanıyosan oda yapabilir(başıma geldi),ekran kartından olabilir,hard diskten olabilir.lafın kısası yolun uzun tek tek dene;)

hani baharlarda sen gelecektin..
Toplam Hit: 1325 Toplam Mesaj: 11