folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bilgisayarın Durduk Yere Yedek Alması Saçmalığı

Bilgisayarın Durduk Yere Yedek Alması Saçmalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

arkadaşlar makinamda bi garip durum var pc kendi kendine sanki zamanlanmış bir durum varmış gibi kendiliğinden yedekmi alıyor ne bişey yapıyor çözemedim

anakartım gigabyte ve bunun cd'sinden kurduğum smart 6 programı içerisinde yer alan "smart recovery2" adlı programdan kaynaklanıyor pc durduk yere kendi kendini kasıyor ram miktarı gittikçe artıyor taa ki ben işlemi sonlandırana kadar

üstte görüldüğü gibi task manager dan aldığım görüntü bu kullandığı ram miktarı 164 görünüyor bu her saniye artıyor

programı ne aktif ettim nede yedek almasına ayarladım herşey kapalı resimde görüldüğü gibi

system restore'yi de kapadım (C) off konumda

msconfig'de ilk açılış için böyle birşey'de işaretli değil gereksiz şeyleri kapıyorum zaten ne saçmalıktır anlamadım yaa

birde örnek masaüstün de bir dosya var diyelim onu siliyorum mesela gidiyor benim harici HDD'yi okuyor halbuki o dosya harici içinden alınmadı buna benzer çoğu şeyde harici HDD'yi okuyor bu neden olur ?

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hizmetlerden kontrol et.. Birde Görev zamanlayıcısı içine yüklenmişse ayarları kapatsanda zamanı gelince çalışmaya devam eder.. Kullandığım bir programda başıma gelmişti..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

MrSari bunu yazdı:
    -----------------------------

Hizmetlerden kontrol et.. Birde Görev zamanlayıcısı içine yüklenmişse ayarları kapatsanda zamanı gelince çalışmaya devam eder.. Kullandığım bir programda başıma gelmişti..

-----------------------------

hizmetlere git dediğimde orada bişey bulmuyor normalde bulması gerekiyor dimi ordan durdurucam ama hizmetlerde ismi ne olarak geçiyor bulamadım

KNOWLEDGE IS POWER!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hizmetlerin resmini göndersene hocam.

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

Smart recovery prgramı lazımmı kaldırmayı denedinmi ?

zzzzzz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

hizmetlistesinde yığınla şey var hocam hepsini fotoğraf çekmektense smart 6 programını silicem sırf quick boot var diye kurmuştum smart 6 yı

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 991 Toplam Mesaj: 6