Bilgisayarın Durduk Yere Yedek Alması Saçmalığı
-
arkadaşlar makinamda bi garip durum var pc kendi kendine sanki zamanlanmış bir durum varmış gibi kendiliğinden yedekmi alıyor ne bişey yapıyor çözemedim
anakartım gigabyte ve bunun cd'sinden kurduğum smart 6 programı içerisinde yer alan "smart recovery2" adlı programdan kaynaklanıyor pc durduk yere kendi kendini kasıyor ram miktarı gittikçe artıyor taa ki ben işlemi sonlandırana kadar

üstte görüldüğü gibi task manager dan aldığım görüntü bu kullandığı ram miktarı 164 görünüyor bu her saniye artıyor
programı ne aktif ettim nede yedek almasına ayarladım herşey kapalı resimde görüldüğü gibi
system restore'yi de kapadım (C) off konumda

msconfig'de ilk açılış için böyle birşey'de işaretli değil gereksiz şeyleri kapıyorum zaten ne saçmalıktır anlamadım yaa
birde örnek masaüstün de bir dosya var diyelim onu siliyorum mesela gidiyor benim harici HDD'yi okuyor halbuki o dosya harici içinden alınmadı buna benzer çoğu şeyde harici HDD'yi okuyor bu neden olur ?
-
Hizmetlerden kontrol et.. Birde Görev zamanlayıcısı içine yüklenmişse ayarları kapatsanda zamanı gelince çalışmaya devam eder.. Kullandığım bir programda başıma gelmişti..
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------
Hizmetlerden kontrol et.. Birde Görev zamanlayıcısı içine yüklenmişse ayarları kapatsanda zamanı gelince çalışmaya devam eder.. Kullandığım bir programda başıma gelmişti..
-----------------------------hizmetlere git dediğimde orada bişey bulmuyor normalde bulması gerekiyor dimi ordan durdurucam ama hizmetlerde ismi ne olarak geçiyor bulamadım
-
hizmetlerin resmini göndersene hocam.
-
Smart recovery prgramı lazımmı kaldırmayı denedinmi ?
-
hizmetlistesinde yığınla şey var hocam hepsini fotoğraf çekmektense smart 6 programını silicem sırf quick boot var diye kurmuştum smart 6 yı