Bilgisayarın Haline Bak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

benim bilgisayara bi şeyler olduğundan bunu büroda yazıyorum sadece büroda okuyabilcem

bilgisayarın sorunları:

1- istediğin kadar format at HD 1 gb den mutlaka daha fazla dolu

2-msn de harflere basınca değişik şekil alırlar ya o yok oluyo ya da oluyo ekranda çıkıyo entere basıp konuşma penceresine basınca sadece harfleri gözüküyo

3- EN ÖNEMLİSİ internet explorer de mynet,hotmail,yahoo,gmail in mail giriş sayfalarında parola ve şifreyi giriyorum tekrar şifre ekranına giriyor. bişey farkettim tahribat.com da bi kere girmiştim aynı olayı yaşadım ama başka bilgisayarda 3 saat önce giriş yaptınız dedi ben de 3 saat önce bozuk haliyle denemiştim.

sorun bunlar 

şimdiden teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HASKANKAAAN
    HASKANKAAAN's avatar
    Erkek
    dostum galiba sana biri bişey sallamış galiba ama harddiskin formatladıkça bölümlenmiş galiba yada öölee bişey

Kadını golf sahası olarak görmek erkekliğe sığmaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    woodoo
    woodoo's avatar
    Erkek
    kardeş FDİSK yaparsan sorunun hallolacaktır bazan FORMAT atmak çare olşmuyor bi dene istersen inşallah işini görür Hdd. de badsectör oluşmuş olabilir... yap bunu sorun çözülmezse tekrar sor başka bişiler deneriz...kolay gelsin

hack'e giden hack'lenir..:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

1- Ya sen format atamıyorsun ya da hdd iki parça ve sen c yi sadece formatlıyorsun d sabittir.Yoksa formatt hepsini siler.Eğer 1 gb falan dolu gösteriyorsa ise bad sektör olabilir.format bittikten sonra bilgilere bak.Orda kullanılabilir alan ve bozuk alan falan var.Eğer orda 10... li rakamlar varsa bozuk alan var

2-Bunu pek anlamadım.Ama şu olabilir yazı tipini değiştir.Mesela "Webdings" gibi bir yazı tipi seçiliyse salakça şeyler yazar.Onu Times New Roman,verdana,tahoma v.s. yap

3- O zaman aktif oluyorsun ama bilgisayarda ki bir sorun vardır.Internet Explorer'ı baştan yükle ve öyle dene.Eğer olmuyorsa yeni windows kur.Eğer yine olmuyorsa fdik yap.Eğer yine olmuyorsa low level format yap :) Onu yapma aslında.Ama eğer hdd atacaksan yap.O da bir format biçimidir,disk yüzeyini kazıyarak format atar.Artık sana kalmış herşey.Kolay gelsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1891 Toplam Mesaj: 4