Bilgisayarın Kendi Kendine Açılması
-
Arkadaşlar bu virüsmüdür bilmiyorum ama çok kıllandım :|
Bilgisayarı 1 saat önce kapatmıştım odada notlara bakarken bir sesle irkildim bi baktım pc kendi kendine açılmmış noldugunu şaşırdım montörü açtım 1/3 güncelleme yazıyodu tırstım hemen düğmesine basıp aşağıdan kapattım böyle bir virüs olabilirmi bu nasıl bir şeydir :D ?
-
windows güncellemesi hocam tırsacak bşe yok :|
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
windows güncellemesi hocam tırsacak bşe yok :|
-----------------------------Hacı o nasıl bir güncellemedir bilgisayar kendi kendine açılıyor :| :D
-
her zaman
pc kendi kendine kapanıyor tarzı konulardan sonra böyle bir konu görmek beni gerçekten çok şaşırttı ve baya da güldüm : )
takipteyim sorunu bende merak ediyorum :)
-
power up sistemi var bazi pclerde saati gelince açmiştir..
-
Bendede geçmiş zaman msi bir anakartta böle bir olay vardı geçe uyuyorum pc çalışmaya başlıyordu yatakdan bismillah diyip kalkıyordum bi ara hackerler kendini ne kadar geliştirmiş pc yi bilem açmaya başlamışlar diye düşünmüştüm xDD sonra biosdan bi ayarı kapayıp hallettiğimi hatırlıyorum power wake gibi bişeylerdi diğer bi ihtimalde kasanın power tuşunda bi arıza olabilir ben benimkine kontrol etmişdim sorun biosdan çıkmışdı.
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------bunu yapabilen bi program varmı : yani saati ayarlıycam o saatte açılcak?
-
Programdan ziyade o biostur. Belirlenen saatte ya da olay sonrasında (örn: fare tuşuna basmak gibi) bilgisayarı boot etmeye ayarlayabilirsiniz.
-
kafkafkaf bunu yazdı:
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------bunu yapabilen bi program varmı : yani saati ayarlıycam o saatte açılcak?
-----------------------------bios desteklerse 50 tane program var
önemli olan bilgisayarın desteklemesi
ha bu arada : bi zımbırtı var pci slotuna takıyorsun ethernet girilşinden istedğiğin gibi kontrol ediyorsun aç kapa olayını araştırmak lazım
-
zalimadam bunu yazdı:
kafkafkaf bunu yazdı:
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------bios desteklerse 50 tane program var
önemli olan bilgisayarın desteklemesi
ha bu arada : bi zımbırtı var pci slotuna takıyorsun ethernet girilşinden istedğiğin gibi kontrol ediyorsun aç kapa olayını araştırmak lazım
-----------------------------destekleyip desteklemediğini nereden anlayabiliriz ki ?