Bilgisayarın Saatini Kapatma?
-
ya bu saati nasıl iptal edebilirim pil bitti sürekli geride kalıyor msn'e girmek için saati her seferinde ayarlamaktan bıktım nasıl kapatabilirim acaba?
-
başlat->çalıştır->"services.msc" orda aşağılarda bi yerde windows saatimi ne öyle bişiler vardı, gir ordan devredışı bırak, olması lazım ...
-
hoca bence bios pilini değiştir. hem bide saati ayarlamadan msn'i açamıyom diyorsun saat olmadan açmayı nası düşünüyon?
-
"services.msc" açılmıyor hata veriyor ilişkilendirme yapılmamış diye başka bir yöntem varmı acaba =O)
edit= bios pili bitik değil takıldığı yeri bozdum =O)
-
dostum o zaman denetim masası->yönetimsel araçlar->hizmetler buda aynı yere çıkıyor, sonra ilk mesajda dediklerimi yaparsın
-
ya dostum bide msn ile ne alakası var saatin anlayamadım, saat olmadan msn açılmıyormuki??
-
Saat aşırı ileri veya geri değilse açılır.. Tarih ve saat Msn in açılmasını engelliyo.
Benim de Pc de benzer sorun vardı.. Her açıldığında biosa res istiyodu cekince de saat sıfırlanıyodu haliyle..
-
öle olcak olsa o zmn demo full sorunu olmazdı 30günlük denem süresi hiç bitmezdi:))
-
Başlat/çalıştır/msconfig/
Hizmetler sekmesi altında windows saati var lakin olmadı ise
Bilgisayarım 'Sağ click' Yönet
Hizmetler uygulamalar / hizmetler oradan windows saatini bul üstüne çift tıkla başlangıç türünü devre dışı yap.
bu seni saatten kurtarır ama eşitleme konusu tekrar karşına çıakrmı test edip söyleyeceksin bize
Toplam Hit: 2147 Toplam Mesaj: 9