folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarın Sıcaklığı Nasıl Öğrenilir Soğutucuların Bir Yararı Varmıdır?

Bilgisayarın Sıcaklığı Nasıl Öğrenilir Soğutucuların Bir Yararı Varmıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaşlar bu bilgisayar sıcaklığı konusunda size birkaç tane soru sorucam. öncelikle bilgisayarın sıcaklığını en kolay şekilde nasıl öğrenebilirim, ne gibi programlar kullanabilirim? ben download falan yaptığımdan bilgisayarı 1 hafta 10 gün arasında sürekli açık bırakıyorumda şimdi bu bilgisayarın sıcaklığının yükselmesi, bilgisayarın uzun süre açık bırakılması bilgisayara ne gibi zararlar verir yada ne kadar süre en fazla acık bırakabılırım? birde şu laptop soğutucular herhangi bir işe yararmı bilgisayarın daha uzun süre açık bırakılabilmesi konusunda geçen günlerde arkadaşın biri ucuz rexpo marka tırt bişey aldıda soğuk tuttuğunu idda ediyor gerçekten işe yararmı bu soğutucular.simdiden tesekkurler..

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    everest ultimade programını kullan bi bak ıosılarına tabi işlemci gerçek ısıyı veriyosa yeniyse verr.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    elini tut işlemciye :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

everestultimate501

kur görürsün

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    ubuntu kullananlar konsola sensors yazabilir öğrenmek için :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek

Hacı benim bir arkadaşımda wardı programı pc nin,işlemcinin,anakartın filan sıcaklığını ölçüyor sıcaklık düştüğünde haber weriordu.Arkadaşdan linkini koparabilirsem koyarım.Geçenlerde de bi bilgisayar fuarında görmüştüm adamlar öyle bir anakart yapmışki bigisayarın sıcaklığı gerekenin üzerine çıktığında anakartın içinde bir kablo war oradan soğuk bir sıwı geçip sıcaklığı düşürüor.Görünce hayret ettim adamlarda ne azim war be

En büyük farkım bu dünyadaki hayatım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek
    soğutma sistemin iyse sıcaklıktan korkma kötüyse sol kapağını aç pcnin önüne koy vatilatör misss. Üflesin dursun :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

-_HaWk_- bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı benim bir arkadaşımda wardı programı pc nin,işlemcinin,anakartın filan sıcaklığını ölçüyor sıcaklık düştüğünde haber weriordu.Arkadaşdan linkini koparabilirsem koyarım.Geçenlerde de bi bilgisayar fuarında görmüştüm adamlar öyle bir anakart yapmışki bigisayarın sıcaklığı gerekenin üzerine çıktığında anakartın içinde bir kablo war oradan soğuk bir sıwı geçip sıcaklığı düşürüor.Görünce hayret ettim adamlarda ne azim war be

-----------------------------

sanırım o sıvı dövme dondurma fıçılarının içindeki flaş dedikleri sıvı

aslında manyıklı serumun içine doldur kasaya yerleştir soğuk tutar  bunu denemek lazım 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek

SpeedFan adlı program kasanın içindeki her parçanın sıcaklığını gösterir

ayrıca fan hızınıda kontrol edebilirsin

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    http://www.pbus-167.com/nhc/nhc/status.gif

NHC 2.0 Pre-Release 06

Released May 04, 2007

Download (2,2 MB)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    speedfana göre gpu 66 hd 38 core0 58 core1 55 derece değerler çokmu yüksek ?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 4253 Toplam Mesaj: 11