folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarın Sürekli Kapanma Sorunu

Bilgisayarın Sürekli Kapanma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

evet arkadaslar dedigim masaustu bilgisayar sürekli kapanıyor.ama işlemci ısınmasından farklı olarak bu kapanma genelde internette video izlerken falan oluyo.mesela acıyorum diziportu 10 dk ızlemeden küt direk gidiyo reset falan degil ama altta kasa da bi kırmızı bi yesil ısık var yesıl yanmaya devam ediyo.sadece internette degil harıcı dıskten direk film izlerken de oluyo yada az once oldugu gıbı photoshop kendınden zıplı tıkladım masaustune cıkarıyo setup ını kut kapandı.

format atma ıle duzelmıyo cunku daha az once denedım sebebı ne olabılır kı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

kapaniyor derken mavi ekran hatasımı veriyor yoksa durduk yere resetmi atiyor ? yoksa Tamamen kapanıyormu kendin TEkrar mi aciyorsun pc yi ?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

hocam reset mavi ekran yok, elektrik kesilince nasıl kapanır onun gibi ama kasaya bakıyorum ısık yanıyo yani guc geliyo bekledım kapandıktan sonra acılır mı dıye yok 2 saat ısık yanık kalıo ama ses yok ıcerde calısan bısey de yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

işlemci macununu kontrol et

birde Ekran kartini onboard degilse cıkarip Tekrar Tak .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

işletim sistemlik değil bence.aç kasayı iyice ram felan çıkar yeniden tak,hard diskide.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

bi ara benim masaüstünde de aynı sorun vardı. anakart üzerinde kondansatörlerden(bu isimden emin değilim) birisi şişmişti. belki aynı sorundur. herhangi bir elektrikçiye götürsen olur eğer aynı sorunsa.

Toplam Hit: 1539 Toplam Mesaj: 6