Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
Bilgisayarın Yanında Telefona Mesaj Gelirken Gönderirken Hoparlör'den Gelen O Sinir Bozucu Ses
Bilgisayarın Yanında Telefona Mesaj Gelirken Gönderirken Hoparlör'den Gelen O Sinir Bozucu Ses
-
ever hacılar o sesi bileniniz vardır parazit olayı galiba ve çok sinir bozucu bişey bunun bi önlemi varmıdır yani o sesi çıkartmayan hoparlörler falan
-
hoparlörü faraday kafesinin içerisine koyarsan cızırdamaz sanırımm :D
-
manyetik korumalı bi sistem seç :)
-
hocam telefonun manyetik alanını yol edecek birşey bulursan olur faraday ne kadar yarar bilmiyorum çünkü yüm sistemi yalıtman lazım çünkü gelen sinyaller kablolara rahatlıkla bulaşabiliyor oradan da hoparlöre... K
omple sistemi kafese koymak lazım
-
kesin çözüm jammer kur
-
BarisYigit bunu yazdı
manyetik korumalı bi sistem seç :)
http://www.gold.com.tr/U204807/Logilink-2-1-CH-Manyetik-Korumali-Ses-Sistemi-Dikey-SP0023 artık o sese son :D
-
telefonu uzaga koy
-
Hoparlor un fisini cek.. kesin çözüm.
-
god bunu yazdı
kesin çözüm jammer kur
sesi de sondaysa kesin kulaklarından kan gelir ;) sadece mp3 e bağlı kulaklıkları yanımdan askeri jammer geçince fırlatıyorum kulağımdan o hoperlörde ne olur sen düşün :)
-
hocam bildiğim kadarı ile anlatayım
hoparlör , kulaklık vs. sistemlerde elektromıknatıs bulunur yani bir bobin ve eletirk verince kutuplanır ve sesin çıkış yerini çeker sonra iter tekrar çeker tekrar iter ve havada dalga oluşturarak ses üretir. mesaj gelincede elektro manyetik alana bobin koyarsan(galiba) tekrar kutuplanacağı ilkesinden dolayı kutuplanır ve bu ses oluşur
çözüm buna karşı güvenliği olanları almak veya kendi faraday kafesini yapıp içine koymak
-
ben çok seviyorum o sesi