Bilgisayarın Yaşını Öğrenme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

2. el bir bilgisayar alıcaz yada bir teknoloji mağazasından vitrin ürününü alıcaz o biligsayarın ne kadar süredir kullanıldığını tam yada yaklaşık oalrak öğrenmek gibi bi imkanımız varmıdır ?

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Pek önemli değil bence üstünde vuruk çizik yoksa ve çalışıyorsa sorun değil.

1970 lerden bugüne çalışan serverlar var hala. yani ne zamandır kullanıldığı kalitesi hakkında bi bilgi vermez sana.

Bakımı yapılıyorsa, sıcak ortamlarda çalıştırılmamışsa, kondansatorleri şişmemişse alabilirsin.

Onun dışında CD/DVD rom, SSD disk, Harddisk gibi cihazların ne kadar kullanıldığı önemli.

Disklerin yaşını ve güvenilirliğini acronis drive monitor ile öğrenebilirsin

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

hocam vitrin ürünlerinde ne kadarlık bi indirim oluyo?

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Pek önemli değil bence üstünde vuruk çizik yoksa ve çalışıyorsa sorun değil.

1970 lerden bugüne çalışan serverlar var hala. yani ne zamandır kullanıldığı kalitesi hakkında bi bilgi vermez sana.

Bakımı yapılıyorsa, sıcak ortamlarda çalıştırılmamışsa, kondansatorleri şişmemişse alabilirsin.

Onun dışında CD/DVD rom, SSD disk, Harddisk gibi cihazların ne kadar kullanıldığı önemli.

Disklerin yaşını ve güvenilirliğini acronis drive monitor ile öğrenebilirsin

sağol hocam 

@__hsyN__

tam bilgim yok yanıltmak istemem ama kullanım süresine oranla bi indirim yaparlar sanırım

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Aşırı görünürlerde vuruk kırık çizik olmadığı sürece sıkıntı olmaz.

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

teşir ürünlerde media markt ta %40 a akadar indirim yapıyorlar.

tabi son ürün olması ve en az 1-2 ay beklemesi lazım. arkadaşım asus i7 almıştı geçen yıl piyasası 2.300 ken 1.600 küsüelerde bişeye almıştı.

bide teknoloji mağazasıysa zaten o satılan üründe garantili oluyor. yani bi problem çıkarsa değiştirirler parçasını hemde 0 lamış olursun =)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bende teşhir ürünü almıştım media markt' dan Sony i7 için 1435 TL para ödemiştim. Ürün vitrinde zaten mika muhafaza içerisinde ve kapalıydı hiç bir sorunda yaşamadım. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 2177 Toplam Mesaj: 7