Bilgisayarınıza Hacker Zanneden Biri Mi Dadandı?
-
Bilgisayarınıza hacker zanneden biri mi dadandı?
İşte çaresi
***hacker eliminator***
30 günlük deneme süreli
Bilgisayarınıza hacker mi dadandı? İşte çaresi: Hacker Eliminator. Bilgisayarınıza girmeye çalışan kişinin IP adresini, hangi serverden bağlandığını, hangi trojanı kullandığını bir text'e yazıp size bildiriyor ve hackerin internet bağlantısını kesiyor. Ayrıca sistem dosyalarındaki değişiklikleri size gösteriyor, onay istiyor. Tek kelimeyle mükemmel.
program temiz virüs trojan yok
çok ii program ama sürekli açık kalırsa ota boka soruyo.
mesela winamp açıyon AHA WİNAMP AÇILDI SEN Mİ AÇTIN AÇALIM MI ? diye
http://rapidshare.de/files/14272025/H_E_xturkx.ra
lem crak çalıntı değil ben buldum :D
http://www.hemenpaylas.com/download/735760/hackereliminatorv1.0crackdcz.zip.html
-
bu tip programları görmüştüm,güzel program sağol paylaşım için. Karşı saldırıda bulunup kensini hacker sanan saf köylüyü geri püskürtür..
-
girenin cani sagolsun butun kodlarim halka aciktir makine free sofware gibi ...
-
tunca saol ulen..
-----Copu Abi Demişki-----
girenin cani sagolsun butun kodlarim halka aciktir makine free sofware gibi ...
--------------------------
Abi sabah sabah güldürdün beni walla. -
Karşı tarafın bağlantısını koparıyor derken,sanırım bizimle olan bağlantısını kesiyor,adamın internet bağlantısını nasıl kesiyor?
-
La dopaç. İndirdikten sonra sistemi mi çökertti bu p.ç programın. Şu an güvenli moddan açtım. harddiski ve windowsu çökertti bu ... programın. Bile bile mi verdin lan g.t herif. Şimdi format atmak zorundayım yar.ak heriff.
-
bu da bi cozum tabu , sistemin cokunce hacker senin sistemine giremeyecek :)
ama arkadasin yaptigi ( eger bilerek verdiyse programi dupeduz esseklik ) cok yanlis ,demek ki herkesin verdigi programa saldirmayacagiz -
proxy kardeşim senden kaynaklanan bi problem olma ihtimali yok dimi ???
adam bilerek özellikle senin pcni çökertecek bi program yolladı dimi?
illa söwmen mi lazım a.q?
yap işin ne kurtar nasıl bozulduysa ??
benim ghost yüzünden gblarca bilgi uçtu sordum nasıl kullanıldığını burda olmadı ben sizin a.q diom mu? -
Bir defa da Anti virüs vermislerdi,kurdum pc cöktü )) cöktü diye adama kufur mu edilirmis..otur yeniden kur :p
-
dimi :D
Toplam Hit: 1416 Toplam Mesaj: 10