Bilgisayarınıza Sesinizle Hükmedin. Gevezekomutanlar Tam Sürüm.
-
Arkadaşlar kendi yüklememdir. İçinde seri numarası mevcuttur. Kendi içerisinde belli başlı komutlar vardır. Komut eklemeniz için komut yolunu gösterip ve komutun okunuşunu yazmanız gerekmektedir. Mesela microsoft.exe diye bir program var, buna okunma şekli olarak ne isterseniz onu yazacaksınız. Mikrosoft, maykrosoft gibi. Kurcalayın anlarsınız.
http://rapidshare.com/files/92860949/GVZKomutANLAR.rar
Bir de benim merak ettiğim birşey var. Mesela ben rapidin ücretsiz üyelerindenim ve benim 10000 puanım oldu diyelim. O zaman ben 1 ay ücretsiz yükleme yapabilecek miyim?
-
Hocam Sanırım Bu Körler İçindi Kör Bi Arkadaşım Var Bilgisayar Kullanıo Böyle Bişeyden Bahsetmişti Klavye Felanda Değişikti
Eline Sağlık.. -
GVZ'nin okuyan dalgası da var mı elinde?
-
Düzeltme: Hocam program 349 mb. Okuldan gelince linki yollarım.
-
tostumu yedim bekliyorum
-
Valla hocam bildiğim kadarıyla yapılıyo ama Sanırım şu dizinlerde birinde (ingilizcem kıt)
-
Program için saol ayrıca rapid premium üyeliğin olması lazım puan kazanıp 1 aylık uzatman için. Folder açarak kazanamassın
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Program için saol ayrıca rapid premium üyeliğin olması lazım puan kazanıp 1 aylık uzatman için. Folder açarak kazanamassın
-----------------------------
sallamayalım lütfennnnorda collectors zone var ordan şeetcen gülüm.