folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Bilgisayarla Beraber Gelen İşletim Sistemi Lisansını İade Etmek ?

Bilgisayarla Beraber Gelen İşletim Sistemi Lisansını İade Etmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ancak microsoft lisansı satın almak istemiyorum . Ama günümüzde bilgisayarla beraber geliyor diyerek 120$ 150$ artık neyse geçiriyorlar resmen.  Bunu nasıl halledebilirim ? Elimde xp pro. lisansı var büyük ihtimal onu kurarım. Bilgilendirirseniz sevinirim .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

büyük firmalar ( media . vatancomputer , teknosa ) gibi firmalar free dos satmıyoır.. ama heyqirs var burda ona ulaş onlar free dos makina satıyordu

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

büyük firmalar ( media . vatancomputer , teknosa ) gibi firmalar free dos satmıyoır.. ama heyqirs var burda ona ulaş onlar free dos makina satıyordu

hocam buna benzer bir konu daha açılmıştı sanırım tam başlığı hatırlamıorum ama orada anlatmışlardı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

hocam buna benzer bir konu daha açılmıştı sanırım tam başlığı hatırlamıorum ama orada anlatmışlardı

yok hocam firmaların genel tercihi böyle zorladım bende ama free dos alamadım

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

http://www.mecburdegilsin.com/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

daha önce buna benzer bi konu açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam, mahkemeye verip işletim sisteminin parasını geri almıştı adam

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

malı alırken istemediğini belirt kabul etmezler malı al ve aleti açma kurcalama dilekçe ver garantiye gçnder malı onlar hesabına parasını aktarır ve bilgisayarı sana işletim sistemsiz olarak geri gönderirler bandrolü falan söküp.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

HanDsomE bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

yok hocam firmaların genel tercihi böyle zorladım bende ama free dos alamadım

http://www.tahribat.com/Forum-Isletim-Sistemi-Geri-Iade-Yardim-123756/

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    majestiquo
    majestiquo's avatar
    Erkek

Alışveriş sitelerinden almak istersen birçok sitede freedos laptoplar var. En basiti hepsiburada.com daki freedos laptopların linklerini vereyim sana : http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=isletim_sistemi_kategorisi%3dfreedos&CategoryID=98&cpage=1

Reklam yapmak gibi olmasın ama bende freedos laptop almıştım pcdepo.com sitesinden ve baya memnunum istersen orayada bir gözat :)

Toplam Hit: 1523 Toplam Mesaj: 9