folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisyar Kilitleniyor?

Bilgisyar Kilitleniyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba bilgisayarı yeniden başlattığımda şifresini yazdığım yerde donuyor sebebi ne olabilir teknik bir hatamı yoksa donanımsal mı ? yardım ederseniz sevinirim

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    http://www.eogretmen.com/bilgisayar_kilitlenmesi.htm bak buna bıde kılıtlenınce reset at sonra hemen f8 bas wındows olanağan şekilde başlasın de oda olmassa en ıyı ayarla baslat aq

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

şifreyi girme o ekranda bilgisayarı beklemeye al sonra gene çalıştır düzelecekmi ne alaka bilmiom ama bi arkın pcsi öle çalışıyordu amk

sorun belki yazılım donanım uyuşmazlığından oluyordur yani 64 bit olayı gibi bişi olabilir 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o sorun işletim sisteminden kaynaklanıyor sadece benim de başıma geliyordu

xp yüklü ise format atmadan üstüne xp yükle düzelir

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    Dediğim gibi bilgisayarı ilk açtığımda birşey yok ama reset attığımda mouse oynuyor klavyeden bir tuşa bastığımda kilit.reset atıyorum yine aynı bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyo ne sikim iştir anlamadım ki

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
Toplam Hit: 990 Toplam Mesaj: 5