folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bilgisyaran Giris Sifresini Kırma???

Bilgisyaran Giris Sifresini Kırma???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ya bu neydi taman geçen vardı bi tane acil lazım şu bilgisayar açılırken sorulan şifreyi nasıl kırıoduk??(xp için!!)gözünü seviym acil!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Oturumu administrator olarak aç

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    nası yani:)yani kullanıcı adına direk onu mu yazıym o zaman şifre sitemez mi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    lütfen yaw çok acil!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    http://www.hemenpaylas.com/download/52167/How_to_hack_Windows_XP_Admin_Passwords.pdf.html

Bunu inidr,ayrıca Guest ile girmeyi dene.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Bak gözümşimdi pc yeniden başlat ok sonra sürekli F8 bas sonra güvenli mod tan pc aç sonra denetim masasından  kullanıcı hesaplarına gir karşına hesaplar çıkar kendine hesap aç bitane sonra kendini bilgisayar yöneticisi olarak ayarla sonra pc yeniden başlat  hesabınla bilgisayara gir  bilgisayar yöneticisi olarak girdikten sonra istediğin hesabın şifresini değiştirenbilirsin ok gözüm kal salıcakla ...

CeLeKatireJeotuzbeş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

CLK-J35 bunu yazdı:

Bak gözümşimdi pc yeniden başlat ok sonra sürekli F8 bas sonra güvenli mod tan pc aç sonra denetim masasından  kullanıcı hesaplarına gir karşına hesaplar çıkar kendine hesap aç bitane sonra kendini bilgisayar yöneticisi olarak ayarla sonra pc yeniden başlat  hesabınla bilgisayara gir  bilgisayar yöneticisi olarak girdikten sonra istediğin hesabın şifresini değiştirenbilirsin ok gözüm kal salıcakla ..

saolasın yaw cidden çok önemliydi ellerin dert görmesin antikky sende saol....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    CLK-j35 azımdan aldın.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 1714 Toplam Mesaj: 8