Bilim Kurgu Film Tavsiyesi - The Last Push

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

asd

Bilim kurgu filmlerinin puanı genelde düşük oluyor.Özellikle yorumları okursanız hiç bilim kurgu filmi izleyemezsiniz.Çünkü genelde yorumları olumsuz olur.Ancak türünde bilim kurgu'nun yanında macera, romantik, aksiyon gibi türlerde eklenirse film puan alıyor.Mesala avatar gibi filmler.

Ama bu film öyle değil.Sadece bilim kurgu.Biraz da psikolojik bir film.O yüzden ben gözden kaçırmışım.Siz kaçırmayın diye izlemenizi tavsiye ediyorum.

Filmin ismi The Last Push.Türkçeye Astranot diye çevirmişler.2012 yapım olduğu için kolaylıkla online izleme linklerini bulabilirsiniz.Bu yüzden link yazmıyorum.

Filmin Bilgileri: Uzaya gönderilen bir mekikle Jupiter’i keşif etmesi için Michael yollanır. Fakat yolculuk esnasında bir kaza gerçekleşir ve gemi zarar görür.. Michael bu kaza yüzünden üç yıl boyunca uzayın derinliklerinde evine dönebilemek için mücadele edecektir.

Not: Bilim kurgu severler izlesin.Sonra vakit kaybı diye sitem etmeyin burda.Bütçe harcanmamış, oyuncu kadrosu zayıf, durağan geçiyor.Ama benim gibi bu tarz filmleri sevenler heycanla izleyecektir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

under the dome dizisi ne ayak izleyen var mi ? 

sphere cokmus gibi kasaba uzerine

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Filmin Türkçe alt yazı sitelerinde çevirisi yok. İzlediğin sitedeki filmde çevirmenin ismi varmıydı hocam? Çevirmen ismini bi araştırayım alt yazıları ne renk alıyormuş ona göre ben de online izlerim artık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CorretzA
    CorretzA's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

under the dome dizisi ne ayak izleyen var mi ? 

sphere cokmus gibi kasaba uzerine

Hocam ben izliyorum ve en beğendiğim bilim kurgu dizilerinden biri.Şuan 2. sezon bitti. Ben dizinin 1.sezon finalinden sonra gittim kitabını bile aldım 6 ay bekleyemem diye :) Stephen amca iyi işler yapıyor..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Filmin Türkçe alt yazı sitelerinde çevirisi yok. İzlediğin sitedeki filmde çevirmenin ismi varmıydı hocam? Çevirmen ismini bi araştırayım alt yazıları ne renk alıyormuş ona göre ben de online izlerim artık.

Hocam Türkçe dublaj izledim ben.

http://www.hdfilmsitesi.org/astronot-the-last-push-turkce-dublaj-izle.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

hadi bakalım. bir ara bakarız.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

az önce izledim ortalama bir filmdi çok boş zamanlarda izlenilebilir bir film.

Orman Mühendisi //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek

Person of Interest gibi dizi film önerisi olan var mı ? 

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
Toplam Hit: 1560 Toplam Mesaj: 8