Bilim Ve Teknik Dergisi 2Oo8 [Ocak]
-
-
Paylaşımların cezbedici...
Tşkler
-
Teşekkürler Sayende Bilim Teknik Dergisi almış kadar olduk. ;)
-
Ewt ben küçükken insanlar maymundan gelmiştir demişti. darwine çalışan bir aptal dergiyi bir daha okumadım.
-
pdf dimi?
pdf ise allah kahretsin, kim kurcak şimdi acrobat reader ı amk
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------pdf dimi?
pdf ise allah kahretsin, kim kurcak şimdi acrobat reader ı amk
-----------------------------
kurma al sana FoxitReader pdf dosyalarını Acmaya yarıyor.. -
Bilim ve Teknik Dergisi'ni bu şekilde paylaşmayı doğru bulmuyorum :| Fİyatı zaten 3,5 ytl...
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Bilim ve Teknik Dergisi'ni bu şekilde paylaşmayı doğru bulmuyorum :| Fİyatı zaten 3,5 ytl...
-----------------------------valla dostum haklısın.gerçi ben indirmedim ama indirip okuyanlarada bişi demem. çünkü millet benim fikrim yayılsın, herkes benim gibi düşünsün diye yayınlarını gerekirse bedavaya dağıtıyor.istiklalden geçenler bilirler ellerine tutuşturulmaya çalışılan broşürleri ve gazeteleri.onlara da bişey demiyorum.herkes düşüncesini yaymak isteyebilir.ama millet olarak bilgiye bu kadar açken dergiye vermeyiz 3,5 milyon, gider malbora içeriz.buda bizim bi eşekliğimiz, kabul etmemiz gerekir.napsın abi millet.adet edinmemiş gidip almayı.sonuçta buradan indirdiğini okuyacak olan bi adam bilgilenmiş olacak.bu güzel.bunu yayınlayan arkadaşta bilgilendirmiş olacak,buda güzel.benim görüşüme göre bu tarz eğitici öğretici bütün yayınların ülkemizde kar amacı olmayan merciler tarafından çıkartılıp,herkesin alabileceği fiyatta olması gerekir.benim mesela bir haftadır cebimde kuruş yok,ayakkabıda patlak :) şimdi sen bana diyebilir misin bunu indirip okuma,git 3,5 milyon verip al öyle oku diye, küfret daha iyi...bi misal tabi bu.indirmedimde, indirsem okumayada zamanım yok zaten.yanlış anlamyın dostlarım öylesine geziniyodum içimden geldi böyle yazmak.
paylaşıma teşekkür ediyorum. :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
http://rapidshare.com/files/81548020/Bilim.Teknik.Ocak.2008.rar
-----------------------------Hocam yaptıgın paylasımlara hayranım ama kisidel bi merak,
arada aklından acaba işin bokunu çıkarıyor muyum die geçmior mu xD?