folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bilinç Ve Aşk Konuşalım Hadi



Bilinç Ve Aşk Konuşalım Hadi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek

    kafamda uzun zamandır düşündüğüm birşey var bunu blogda yazmaya karar verdim. Fakat farklı fikirlerede ihtiyacım var. Sizin gözünüzde durum nasıldır diye fikir jimlastiği yapalım dedim.

    olay şu

    Bilincimiz dediğimiz aklımız zihnimiz tüm anılarımız kişilik hal tavır hareket olaylara verdiğimiz tepkiler den oluşan bir kavram. yani işletim sistemiz diyelim.

    Fiziğimizede pc kasası marka model diyelim.

     

    Biz erkrk oalrak bir kadını sevdiğimizde gerçekten seviyorsak diyoruz ki içini sevdim.Fziksel özelliğinin pekte önemi yok (hyr var elbette fakat kastettiğim şu)

    Bir kızı seviyoruz ve severken kızın komple vucut yansa gerçekten sevdiğimizi idda ediyorsak kızı bırakmıyoruz. Çünkü onun bilincini işletim sistemini olayklar karşısında duruşunu vs onu o yapan halini sevmiştik.

     

    şimdi verdiğim örnekte vucudun bedenin olmadığı halinde bir sıkıntı yok gibi.

    peki sevdiğiniz kızın bilincini alsak bir erkeğe yüklesek. diyelimki ahmete yüklediniz. ama bilinci komple yüklediniz. ahmet artık ahmet değil bilinç olarka yüzde yüz sevdiğiniz kız aslı. adını soruyorsunuz aslı diyor kadın olduğunu düşünüyor vs vs. 

    severmiydiniz ahmeti?

    sanıyorumki sevmiyoruz. bunun sebebi homofobik sebebler yetiştirilem tarzı erkrk bedenini isteyen bir bilince sahip olamadığımızdan kaynaklandığını düşünüyorum. yani öğretilerle alakalı.

     

    peki  o zaman gerçekten içini sevdim içini severim önemli olan ruh güzelliği gerçekçimi?

     

    bu örneği şu şekildede düşünmenizi istiyorum bir hatun var tanımıyorsunuz uzaktan seviyorsunuz hiç konuşmamışısnız bilie.

    tamamen fiziksel çekim vs var. onada yine arkdaşınız ahmetin bilincini getirip taktık. bir konuşuyorsunuzki arkadaşıanız ahmetmiş.

    şimdi fizilsel oalrak bir öğreti değil tamamen bilinç işin içine giriyor . yani homofobikliğide yok bu işin.

    bilinçlerin algılarımızın o halde bir cinsiyeti varmıdır?

    buraya bir ikiş ey fikirlerinizi yazarsanız değişik şeyler çıkıp benide besleyeceğini düşünüyorum.

     

     

    ayrıyetten bu derin kolnular konuları genelde gözüksün derim ben. Düşünce filan felsefe bunlar güzel şeyler . bizi ötelemeyin. samsung mu iphone mu tartışması nın görünüp bunların görülmemesi bence bir gaflet ( böyle şeyler yazınca nasıl entel gibi hissettim kendimi pof pofladım kendimi anlatmaam)

    :)


    https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek

    hocam benim gözlemlediğim şey şu kadınlar hakkında en çok yazanlar onlarla en az iletişim kuranlardır doğrumudur 


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Eylül/2003
    Erkek
    şimdi yazdıklarını okurken aklıma geldi, en sevdiğiniz dostunuzun, kankanızın bilincini alıp nefis fıstık gibi vücudu olan bi bayana yükleseniz olayların akışı ne olurdu :)

    :) mutluyum, huzurluyum
Toplam Hit: 641 Toplam Mesaj: 3
aşk aşk