Bilinmesini İstedim
-
evet Arkadaşlar Bugün kulanmış olduğum Nic Bİ Gerizekalı tafaından Yani İsko İsimli Dallama tarfından Şans eseri Bulundu zaten 123456 idi :) Ve bu 38 yaşlarındakı Gerizekalı giriş yaparak Kendi Nickimle Şahsıma Dair Küfür yazdı ....
Evet bu gerizekalı ya şöle Bir Ceza vereceğim ..
1. Kendi Sİtende Atatürkün 3 tane Resmini kullanarak T.C Başsavcılık Emniyet Genel Müdürlüğü Ve bilgi İşlem Daire Başkanlığı Ve bi çok Kurum ve Kuruluşun O siteye Attığın 3 tane Atatürk Resminde Etkilenip Karışmıyacağını Sanıyor..
ZateN Bende Bir tariqat Liderimyım Hem sanalda Hemde Normal Yaşantımda .. ve Kulanıcı ADımın Şifresını bulduuna Göre DEmektirdi Tahribatta Herhangi Bİr Nİbk ile Online Oluyro Arasıra Yada bi Kaç köpeği Haber veriyor.. İsko ve dahili Köpeği Okursa İletsin ...
İskorpitx Yanlış Taşa Çarptın Cici Kuş .
Bu arada Annen Yanımızda .. Merk etme bu gece Bizde Kalacak Haftaya Getiririz -
abü hangi tarikattansın söylede bilelim bakalım benim bildiklerimdenmisin yada benim olduguklarımdanmısın
iskonun köpekleri burda avrsa onalrın anneleriyle bi görüşme yapmak laızm -
Kardeş haklısın bu göt lalesi bugün baya bi dengesizlik yaptı ama kesinlikle ana bacı muhabbeti yapma delikanlı adama a yakışmaz o götün seviyesine düşme ..
McyargiC sende yapma -
Nakşibendi.. karedşim
-
üye alımı açıldığı zaman bu o.ç kesin casus üye oldu siteye...
içimden bi his böyle diyo.. -
vay bi Nakşibendi daha sayımız artıyo...Çok güsel
-
Allahtan küfür felan yasaklandı :)
-
ben de iluminatiye gircektim ama adamları bulamadım :)
benim halaolu bi tarikattaydı ama adını bilmiyom tarikatın.. sora ayrıldı kendi şeysini kurdu :) -
neyse kardeşim bunalr dein konular bence fazala açmayalım bu konuları salla gitsin
-
İR2 kardeşim Senide Zor durumda bırakıyoruz Küğfğr yasak AMa Bİliyorsun Söz konusu Böle O.ç Olunca İnsanın yazdıkça yazası geliyor.
Toplam Hit: 1421 Toplam Mesaj: 10