Bilişim Dersleri Ve Seminer Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

merhaba üstadlar;

geçenlerde şirket açma olayım vardı fakat bunun yerine şöyle birşey düşünüyorum.

Bir şirket kurup okullara ve şirketlere eğitimler seminerler vereyim.

bunun için nasıl bir şirket kurmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım.

bu seminerleri verecek kişilerin ne gibi özelliklere sahip olması gerekmektedir ?

Bunun için yasal izinler ve belgeler nedir ?

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

ups

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Anladigim kadariyla sen bir cesit menejer olmak istiyorsun. Belli alanlara merak sal arastir. O konuda iyi insanlarla muhabbet halinde kal. uni, kurumlarin ik'lari ile iletisim halinde ol bir fiyat al komisyon koy, diger tarafa bildir. Bunun icin sirket olmana gerek yok. Tek bulman gerekenbir kisi ile direk gorusebileceksem seni niye araya katayim. Cunku sen dogrudan menejer degilsin. Peki boyle seninerler veren biri olsam sirketin olsa sana gelir miyim? Gene gelmem isimi bir kere duzgun yapinca zaten duyulur. Hocam zor kulvar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı

Anladigim kadariyla sen bir cesit menejer olmak istiyorsun. Belli alanlara merak sal arastir. O konuda iyi insanlarla muhabbet halinde kal. uni, kurumlarin ik'lari ile iletisim halinde ol bir fiyat al komisyon koy, diger tarafa bildir. Bunun icin sirket olmana gerek yok. Tek bulman gerekenbir kisi ile direk gorusebileceksem seni niye araya katayim. Cunku sen dogrudan menejer degilsin. Peki boyle seninerler veren biri olsam sirketin olsa sana gelir miyim? Gene gelmem isimi bir kere duzgun yapinca zaten duyulur. Hocam zor kulvar

hocam menejer olmak istemiyorum bilgidiğin bir şirket kurup buraya eğitimci almak ve programlar düzenleyip şirketlere ve üniversitelere seminerler eğitimler vermek istiyorum. (not bu şirketi açtıktan sonra kendimde eğitim vereceğim) isim yada işi düzgün yapma konusunda değiliz sadece şirket ve üniversitelere belirli ücretler karşılığında seminer verebileceğim resmi bir şirketi nasıl açarım ? bunun yaptırımı ne normal şirket gibimi ? eğitim vereceklerin vasıfları ne olmalı üni mezunumu ustalık belgesimi ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Bende bunu diyorum uni'ler kisitli butceyle neden bir sirketle bir konuda anlassin. Mutlaka benzer bosta birileri vardir. Sadece fikrinin tutabilirligi konusunda cekincelerim var. Seminer vercek adamin bir seye ihtiyaci olmasina gerek yok. Ilkokul mezunlari kisisel gelisim seminerleri verip kafa basi 150 tl toplayabiliyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı

Bende bunu diyorum uni'ler kisitli butceyle neden bir sirketle bir konuda anlassin. Mutlaka benzer bosta birileri vardir. Sadece fikrinin tutabilirligi konusunda cekincelerim var. Seminer vercek adamin bir seye ihtiyaci olmasina gerek yok. Ilkokul mezunlari kisisel gelisim seminerleri verip kafa basi 150 tl toplayabiliyor. 

üniversitelerle bağlantım var hocam aklımda bir iki seminer planıda var ve bilişim şirketlrinde önemli yerlerdeki insanlar eğitim verecek üniversite öğrencileri bunu seviyor yani büyük bir şirketten bi adam konuşunca. sadece şirket kurmak yeterli oluyor yani

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    gokcan bunu yazdı

üniversitelerle bağlantım var hocam aklımda bir iki seminer planıda var ve bilişim şirketlrinde önemli yerlerdeki insanlar eğitim verecek üniversite öğrencileri bunu seviyor yani büyük bir şirketten bi adam konuşunca. sadece şirket kurmak yeterli oluyor yani

Valla hocam amac para kazanmaksa bana pek akıllıca gelmedi. Ama sans bu yukarda ki koş deyince durmak olmaz :)

gokcan tarafından 01/Kas/14 08:46 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı
    gokcan bunu yazdı

Valla hocam amac para kazanmaksa bana pek akıllıca gelmedi. Ama sans bu yukarda ki koş deyince durmak olmaz :)

aynen öyle hocam şansa bakıyor işler :D 

Toplam Hit: 493 Toplam Mesaj: 8