Bilişim Firmasına Uzman Php Yazılımcı Ve Grafikler Aranıyor.
-
Merhaba arkadaşlar.
Şu anda ismini açıklamak istemediğim Bilişim A.ş şirketimize
Alanında uzman php yazılımcı ve grafiker arkadaşlar arıyoruz.
ama üzerine basa basa söylüyorum Uzman :) 2 gün photoshop kullanıp yada hazır php sistemleri editleyen arkadaşlardan değil ciddi ciddi konusunda uzman kişiler lazım.
Duruma göre tam yada yarı zamanlı olabilir Ama mutlaka ofisimizde bizim gözümüzün önünde çalışacak.
Maaş konusuna gelince tamamen kişinin uzmanlığına ve çalışma saatlerine bağlı olarak oturulup konuşulacak.Ama 1500-4000 arası bir maaş bütcesi ayrıldı.Tabi artı yemek ssk v.s şeyler olacak.
Ofisimiz şişli perpa'da
Düşünen arkadaşlar referansları ve cvleri ile bana pmden ulaşabilir.
Saygılar
-
bide türkiyede işsizlik var derler :)
-
Türkiyede işsizlik yok uzmansızlık var.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı
Türkiyede işsizlik yok uzmansızlık var.
uzmansızlığı da geçtim bilgisizlik var. İşini bilen bile yok denecek kadar az.
Bu arada inş bulursun hocam : ) İlla göz önünde demişsin free çalışacak arkadaşlarda çıkabilir -
swordfish bunu yazdı
haci Wp kuruyorum
sonra tema editliyorum geleyimmi :P
-
HoLyCat bunu yazdıswordfish bunu yazdı
haci Wp kuruyorum
sonra tema editliyorum geleyimmi :P
Alın Bunu
Al Al Al :)
swordfish tarafından 08/Kas/12 02:22 tarihinde düzenlenmiştir -
kodlıcak arkadaşa facebokun aynısı yap yarım saate gelioz derseniz ben o işin amk aga sitemim size değil böyle iş verenlere hani uzman arıyorsunuzda bu işi bilen insanlarla çalışıp 1000 lirayada razı olayım :)
-
Media bunu yazdı
kodlıcak arkadaşa facebokun aynısı yap yarım saate gelioz derseniz ben o işin amk aga sitemim size değil böyle iş verenlere hani uzman arıyorsunuzda bu işi bilen insanlarla çalışıp 1000 lirayada razı olayım :)
Farkındamısın bilmem ama orda maaşı 4 binliraya kadar çıkartabiliriz diye belirttik.
4 binlirada işi bilen bi yazılımcı için kötü para değil.
-
konuda eleman arıyorum denmiş yorum arıyorum değil.