Bilişim Mühendisliği Bölümü
-
Arkadaşlar malum bu seneki össde kapımıza dayandı. Seneye inşşallah bizde öss girip iyi yerlere geleceğiz. Büyük sınava bir senem kaldı. Şimdiden kendime bölüm arayışı içine girdim eğer biraz kendimi kasarsam Allahın izniyle bilişim mühendisliğine girmek istiyorum. Netten araştırdım her ünide bu bölüm yok çok az ünide bu bölüm mevcut. Kaç puanla alır mezun olan neler yapar gibisinden bol bol makaleler okudum ama yetersiz geldi. Tecrübeli ağızlardan duymak okumak ay ayrı oldugu için konu açtım :)
Aramızda ünide okuyan abilerimiz ablalarımız var. Bölüm hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Yorum yazarken her türlü şeyden bahsedinki bilişim mühendisliği bölümünü hakkında epeyce bilgim olabilsin...
Şimdiden teşekkürler
-
Bilisim Muhendisligini Londrada okumaktayim. Zamanin gecerli mesleklerinden bitanesi, ayrica derslerde eglencelidir baya. Tavsiye ederim, bitirdigin zaman sirtin yere gelmez
-
bilişim mühendisliği vakıf üniversitelerinde war yiğen bilgisayar mühendisliğinin çakması işte
-
ebmarteu bunu yazdı:
-----------------------------
Bilisim Muhendisligini Londrada okumaktayim. Zamanin gecerli mesleklerinden bitanesi, ayrica derslerde eglencelidir baya. Tavsiye ederim, bitirdigin zaman sirtin yere gelmez
-----------------------------Az önce İTÜye baktım 9,200 yıllık :) Boğaz içindede bu bölüm mevcut ama paralı vs.. diye bişiye rastlamadım
Bir iki yerde okudum paralı burslu diye ayrılıyor bu konuda bildikleriniz varmı
-
Bilişim heryere yayıldı.
Yazılım Mühendisliği please..