folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilişim Sektörü Çalışan Ücretleri Araştırması Ve Sonuçları

Bilişim Sektörü Çalışan Ücretleri Araştırması Ve Sonuçları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bilişim Sektörü Çalışan Ücretleri Araştırması ve Sonuçları: Tıklayınız!

·Donanım Mesleklerinde Çalışan Ücretleri

·Yazılım Mesleklerinde Çalışan Ücretleri

·Hizmetler Alanında Çalışan Ücretleri

·Eğitim Durumu ve Ücretler

·Alt Mesleklere Göre Çalışan Adetleri

·.. ve çok daha fazlası

http://www.tubider.org.tr/?p=2342

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Yurtdışına göre fark çok fazla. Zaten yaşam maaliyeti anlamında Türkiye bazı konularda Avrupa devletlerinden bile pahalı olmaya başladı. Milleti yurt dışı düşünmesine şaşırmamalı.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

hocam tabloları inceledim, yazılar hiç akıcı yazılmadıgı için okuyamadım yoruyor çünki

şimdi özetle adamlar demişki fakulte  mezunu adam başka iş yapıyor. onun yapacagı yerde başka adam iş yapıyor ve asgari ücret alıyor, yani işi yapan adam az paraya diplomasız çalşıyor gib birşey ortaya çıkabilir burda..

donanım yazılım olayınada gelince

kodlayanı seviyorlar kodlamak para ediyor anlaşıldıgı gibi. yani grafiklere bakıyorum göze çarpan şeyler yazılımcı, donanım yada sistemciden 750-  1.000 lira gibi bir rakam fazla alıyor.

network burada acayip yabana atılmış, yazılımcılar şirketlerde oturum hergün bi yaızlım yapıp yada hergün bir raporlama geliştirmiyor tabiki. yazılım firması ile arada köprü görevi görüyor herneyse firmalarda network teknisyenleri yada uzmanları para etmiyor ama dışarda durum başka tabi,

bir fiber sonlandırma yada dönüşüm yapan firewaal kuran adam yada vpn yapan adam parayı götüryor çünki omurgayı kuruyor. ben herzaman işi iyi bilen yani bilişe hevesli anlayan ne yapıldıgını anlatınca anlayan bir patron insan kaynakalır olsun isterim çünki onların gözünde neyse okadar para ediyorsun adam işten de anlamıyor. he deyip geöiyor öbür tarafta, senin gösterdiğin öğrettiğin excel ile iki laf yapan pazarlamacı yada raporcu mu diyeyim ay sonu geldimi gülerek gidiyor.ama işi yapan adam 1000. lira ya razı oluyor. maaş lar sıkıntı çok yazdım la. :)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-It-Yazilim-Piyasasini-Tartisalim-157953/

söyle bir konu acmıstım daha önce, oraya da bakabilirsiniz.

gerci ülkemizden ziyade yurtdısını yazdık ama burada sektörün icinde olanlar halen yardımcı olabilir maas konusunda.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

http://www.tahribat.com/Forum-It-Yazilim-Piyasasini-Tartisalim-157953/

söyle bir konu acmıstım daha önce, oraya da bakabilirsiniz.

gerci ülkemizden ziyade yurtdısını yazdık ama burada sektörün icinde olanlar halen yardımcı olabilir maas konusunda.

Ülkemizde maaş konusu çok sıkıntılı yaw örnek yemek sepeti adam elemanlara askeri maaş veriyo:)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Güzel bi araştırmaydı,  bende katılmıştım.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Benim konu silinmemişte ne olmuşsa yok olmuş gece 00:30da açtığım aynı başlıktaydı :S

Toplam Hit: 1574 Toplam Mesaj: 7