folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Bilişim Sertifikası Almak (Hızlı Şekilde)

Bilişim Sertifikası Almak (Hızlı Şekilde)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar,

Bir arkadaşımız için bilişim alanında bir sertifika almamız gerekiyor. Amacımız bir kuruma onun bilişim alanında çalışabilecek düzeyde

olduğunu ispatlamak, o yüzden bizden böyle bir belge istiyorlar. Kendisi bilişim alanından mezun olmadığı için kendi lisans diploması geçerli

olmuyor. Yazılım konusunda çok iyidir, böyle online kurs ya da uzaktan eğitim veren ücreti makul olan bir yer var mı?

Ancak bu kurslar çabuk bitmesi gerekmeli, yani mesela illa ders izlemek zorundaysa, bunu izlemeden geçebilmeli ve sınava girebilmeli direk.  

Bu tarz yerli-yabancı sertifika veren ve bilişim (yazılım ) üzerine olan yerler var mı ? online ya da ankara'da?

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

çizgi-tagemde deneme sınavlarından 90 alıp alabilirdi bi sertifika :D ama o da kapanıyor. onun dışında ha diyince sertifika verecek bir kurum zannetmiyorum.

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

evet hocam ya çizgi tagem vardı ama sanırım kapatıldı onun şeyleri tühh... 

ha diyince sertifikadan ziyade, sınava girip alabilmek lazım.. microsoftun sertifikasyon sınavları var ama onlar pahalı.. biraz daha uygun olması

gerekiyor. artık son çare MCP olmak için bir microsoft sınavına girmek gerekiyor o da 180 dolardı sanırım türkiye için

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

evet hocam ya çizgi tagem vardı ama sanırım kapatıldı onun şeyleri tühh... 

ha diyince sertifikadan ziyade, sınava girip alabilmek lazım.. microsoftun sertifikasyon sınavları var ama onlar pahalı.. biraz daha uygun olması

gerekiyor. artık son çare MCP olmak için bir microsoft sınavına girmek gerekiyor o da 180 dolardı sanırım türkiye için

$90 diye biliyorum ben :D

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

180 dolar ise hiç birşey naptın hacım sen 40 50 tl ye sertifika mı alınır :)

http://www.tahribat.com/Forum-Sertifika-Alinacak-Yerler-176262/

şu konuya yazdım uzemlerde veriyorlar sanırım.. bende araştırmalardayım buraya sonucu yazmayı unutma ;)

birde şu microsoftu araştırayım bakalım neymiş eyw

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@daniel-koo, evet hocam düşmüş, ben 2 yıl önce yurtdışındayken bakmıştım, kaldığım ülkede 150 dolar, türkiyede 180 dolar diyordu.. ancak mcpd sınavları içindi. şimdi baktım da tek sınav 100 dolar falan görünüyor..

@zone, hocam çok da geçerli bir kurumun olması gerekli değil, sadece bu adam yzılım biliyor işte sertifikası da bu demek için.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

güncel

Toplam Hit: 879 Toplam Mesaj: 7