Bilişim Sistemleri Mühendisliği Hakkında
-
Selam arkadaşlar.malum bu sene son yılım benim bazıları bilir neyse.
Bilgisayar müh için çalışıyorum hedeflerim ona göre ama bilişim sist müh liğine takıldı gözüm. 2 senesi de yurt dışında okunuyormuş. itüdeydi sanırım pek emin değilim.şimdi sorularım1-Bilgisayar mühendisliğinden farkı nedir?
benim için önemli daha farklı şeylerse hedef olarak seçmeyebilirim çünkü bilgisayar sistemleriyle ,yazılım,donanım gibi şeyler dışındaki (bilgisayar için) pek ilgimi çekmiyor şu an için en azından.
2-(2.sorunun içine girebilir) bilgisayar mühendisliği içindeki tüm dersler/ bilgiler (ağlardı yazılımdı bilgisayar donanımlarıydı ) var mı?yoksa adından dediği gibi tüm bilişim sistemleri üzerine mi?
3-dediğim gibi 2 senesi yurt dışında mı okunuyor?saolun.
-
AntiOksidanıma Başarılar Diliyorum Başarılar Kardeşim herşey gönlünce ossun ayrıca soruların hiç birinide bilmiyorum:D
-
Abi tüm bilişim sistemleri var, bilgisayara, yazılıma dayalı bi bölüm değil..Cep telefonları, uydu sistemleri vs. bilişime giren her şey..
Ben de Yazılım Mühendisliği düşünüyorum, sizce gideyim mi? Gidersem de nereyi tercih edeyim? -
hocam sorularına cevabım yokta tek bildiğim bu sene Atılım'da açtılar Bilişim Sistemleri bölümünü...
-
Bu yazılım mühendisliğinin 4 yıllığı varmı acaba?Pek bilmiyom bölümlere fln bakmıyom...Bide anti sana önerim o dediğin bilişim bölümü sana göre bence; uyduların kontrollerini fln ele geçirirsin vs manyak olur haa :D bi yandan kivi suyu içersin öbür yandan uydu hack :D :P valla inş. bilen biri cevap olur sana :) össdede istediğin olur inş. :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
Bu yazılım mühendisliğinin 4 yıllığı varmı acaba?Pek bilmiyom bölümlere fln bakmıyom...Bide anti sana önerim o dediğin bilişim bölümü sana göre bence; uyduların kontrollerini fln ele geçirirsin vs manyak olur haa :D bi yandan kivi suyu içersin öbür yandan uydu hack :D :P valla inş. bilen biri cevap olur sana :) össdede istediğin olur inş. :)
hocam yazılım mühendisliği 4 yıl zaten.. yani benimki 4 yıl diğerleride öyle diye bliyorum.. farklıysa affola.. -
MaviGozluDev bunu yazdı:
hocam yazılım mühendisliği 4 yıl zaten.. yani benimki 4 yıl diğerleride öyle diye bliyorum.. farklıysa affola..
-----------------------------Bana 2 yıllık demişlerdi.O zmn pc müh. tutturamazsam seneye yanındayım :D Hem bende severim Nazım Hikmeti :) saol bilgi için :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
hocam yazılım mühendisliği 4 yıl zaten.. yani benimki 4 yıl diğerleride öyle diye bliyorum.. farklıysa affola..
-----------------------------Bana 2 yıllık demişlerdi.O zmn pc müh. tutturamazsam seneye yanındayım :D Hem bende severim Nazım Hikmeti :) saol bilgi için :)
yok yok 4 yıl sen kafanı yorma :=) gel gel bekleriz şiir okuruz beraber zuha :=) -
hojam izmir ekonomi üni de yazilim mühendislii war 4 yıllık oraya gidiom saten bu sene bekleriz eger gelirseniz....
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------yok yok 4 yıl sen kafanı yorma :=) gel gel bekleriz şiir okuruz beraber zuha :=)
-----------------------------Biz ne okucaz,okuyan program yazarız :P bu arada memur oğluyum ben ekonomi bizi bozar,burslu yapabilirsem belki :D
-
Hacım ben Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisiyim.Bilişim Teknolojileri Bölümü okuyorum.Derslerimiz bilgisayar ağırlıklı ama Telefon,uydu BU gibi şeylerin bilgisayarla bağlantılarını falan görüyoruz