Bilişimle İlgili İngilizce Ve Türkçe Makale
-
bilişim ile ilgili 1 adet (türkçeye çevrilmiş olursa çok sevinirim) makale lazım
ben tomshardware bir düzine buldum fakat bunları ingilizceye çevirirken sıkıntı çekiyorum
yardım edebilecek varsa eğer özel mesaj aabilir . ya da buradanda paylaşabilir.
-
bilisim derken ne demek istedigine bagli tabi...
http://www.tahribat.com/Forum-Bilime-Ilk-Resmi-Katkim-98521/
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------bilisim derken ne demek istedigine bagli tabi...
http://www.tahribat.com/Forum-Bilime-Ilk-Resmi-Katkim-98521/
-----------------------------bilgisayar ile ilgili harddisk,windows8,monitör,yazılım vb. yani bilgisayar ile ilgili her şey
örneğin windows 8 ile iligi makale bunun hem ingilizcesi hemde Türkçesi lazım birebir türkçe ama
-
o kadar insan bakmış biri bile yardımcı olmadı daha
-
yardım edecek biri yok mu ?
-
arcahmet bunu yazdı:
-----------------------------o kadar insan bakmış biri bile yardımcı olmadı daha
-----------------------------Hocam konularını görüyorum, demeyeyim demeyeyim dedim ama dayanamadım. Baltalıyorsun falan da deme hiç, sen kendi kendini baltalıyorsun.
O kadar insan bakmış kimse yardımcı olmamış diyorsun da, profiline bir gir bak, konularının hepsi o lazım bu lazım şu lazım, attığın postlar hep kendi konularına. Sen birilerine bir konuda yardımcı olmaya, kendini sevdirmeye çalışmazsan kimse burda senin çeviri büron gibi çalışmaz.
Konuya bak mesela, başlığı "Türkçeye Çevrilmesini Istediğim Bazı Ingilizce Donanımlar Ve Yazılımlar", içerikte ne var? Çevrilmesini istediğin metin. Ne bi lütfen, ne bi çevirir misiniz yardımcı olur musunuz, hiçbir şey yok.
Diğer bir konun, Windows 8 Ile Ilgili Ingilizce Makale, amatör çeviri istiyorum demişsin, biri yardımcı olmaya çalışmış, "translate çevirisini bizde yaparız daha iyi çeviri lazım" demişsin. Tavrına dikkat et biraz, "yok hocam gtranslateten biraz daha profesyonel bir şey lazım ama sağol en azından up yapmışsın" demek çok zor değil. Sonra da birine utanmadan direk ödevin yapılmışı olursa çok makbule geçer demişsin. Ya biraz daha yumuşak davran, rica et insanlardan, ya da ben böyleyim diyorsan da ücretini ver yapalım.
Bu konuya bak, "bilişim ile ilgili 1 adet (türkçeye çevrilmiş olursa çok sevinirim) makale lazım". garga sana kendi yazdığı ve kendi çevirdiği makaleyi göndermiş hiç ilgilenmemişsin bile ne bi teşekkür ne bi baktım ama bu işimi görmeyecek gibi bir yanıt. Hocam tavrını değiştir biraz. Seni sevmeyen hiç kimse babasının hayrına bilimsel makale çevirmez.