Bill Gates Bana Karşı :)
-
az önce format attım pc ye, kullanıcı hesabı oluşturucam, adım Mehmet olduğundan Mehmet yazıyorum, ileri gitmiyor, alla alla dedim, bi baktım alta, aşağıdaki ss deki yazanları gördüm, şaşırdım bi an :)
sonra baktım olmuo bizim şirketin ismini yazdım, oranın karalı olmasının sebebi o, onun dışında hiçbi oynama,ps falan yok, onu da paintte karaladım zaten :D
buyrun, bill gates in şahsi takıntılarını nasıl xp ye taşıdığının belgesi :)
neden böyle olduğunu tahmin edebiliyorum ama, boşverin, kişisel bi olay, biloyla aramızda :D :P
http://img249.imageshack.us/my.php?image=hainxpiq8.jpg

-
cık cık cık bill amcaya suçu atma hemen (:
burda senin bi hatan var. xp kur ekranında şifreyi girmeden önce girdiğin isimle kullanıcı hesabı açamazsın.
o şifre ekranında girdiğin bilgisayarın adı; o senin gönderdiğin resimdeki de kullanıcı adı. bu ikisi aynı isimde olamaz.
yeterince açıklayabildim sanırım. bill amcaya özür mail'i at :p
-
zaten o isimlerde kullanıcı hesabı olduğu için öyle yazıo olmasın :|
-
ss nası aldın ? :)
daha önce bios ssleri falan gördümde bu ne ya :D
-
Bende onu sorucaktım ss nasıl aldın.
print screen e basıp o aşamayı geçmiş belliki sonra soluğu paint ve tahribat. -
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ss nası aldın ? :)
-----------------------------basbaya prnt scrn e bastım, windows açılınca paint c/p yaptım oldu :)
@ajan1111,
hacı nie söledin editle onu :D biloyla aramızda dediim olay oydu :) gırgır olsun falan die koydum,sakın nie geyiğe açmadın die sormayın yeter gelmeyin üstüme :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ss nası aldın ? :)
-----------------------------basbaya prnt scrn e bastım, windows açılınca paint c/p yaptım oldu :)
@ajan1111,
hacı nie söledin editle onu :D biloyla aramızda dediim olay oydu :) gırgır olsun falan die koydum,sakın nie geyiğe açmadın die sormayın yeter gelmeyin üstüme :D
-----------------------------neden geğiye açmadın