Bill Gates, Jerry Seinfeld --- Microsoft Reklamı
-
Evet haberi çıkan reklamın youtube daki görüntüsü.tabiki ingilizce ve alt yazı yok
-
bi bok anlamadım :P
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
bi bok anlamadım :P
----------------------------- -
güzeldir herhalde hiç bişi anlamadım xD
-
microsoftla ilgili ne var anlamadım bi ara bi microsoft lafı geçiyo o kadar :D
-
bill gatesin götünü salladığı yere kadar beğendim :D
-
tüm reklamdan bill gates hakkında istemediğim bir sonuç çıkardım olabiliritesi yüksek olan sonuçlar .d
-
Reklamın ilk serisi olduğu için ne anlatılmak istendiği hakkında bir fikir yürütmek zor oluyor... ayrıca Türkçe çevirisi alt yazısı olsada bu zor olur... Çünkü SERİ reklamlarda her bölüm vurgusu farklı ama pekiştirici olarak sona bırakılır.
Burada sadece görüntülere ve yüz ifadelerine bakarak yorum yapacak olursak;
Microsoft'un esnek, gelişmeye açık ve yenilikci olduğunu anladım. Ayakkabıyı özelleştirebiliyorsun hesabı.
Bill amcaya ne yapsa yakışıyor ya gerisi mühim degil:)
I Love bill amca.
-
SecurityMaster bunu yazdı:
-----------------------------Reklamın ilk serisi olduğu için ne anlatılmak istendiği hakkında bir fikir yürütmek zor oluyor... ayrıca Türkçe çevirisi alt yazısı olsada bu zor olur... Çünkü SERİ reklamlarda her bölüm vurgusu farklı ama pekiştirici olarak sona bırakılır.
Burada sadece görüntülere ve yüz ifadelerine bakarak yorum yapacak olursak;
Microsoft'un esnek, gelişmeye açık ve yenilikci olduğunu anladım. Ayakkabıyı özelleştirebiliyorsun hesabı.
Bill amcaya ne yapsa yakışıyor ya gerisi mühim degil:)
I Love bill amca.
-----------------------------Duşta ayakkabıyla gezme olayındanda windowsu her yerde her şart altında kullanabilirsiniz anlamımı çıkıyo :D:D
-
ya a.q yanlış anlamadıysam bilgates aykkabı aldıktan sonra para vermedi kredi kartıda beleş bişe almak için kart gösterdi sanırım bu ne hiç bişe anlamadım