Bill Gates Konferansa Katılanlar...
-
Dostlar gelemedik zaten içimiz yanıyoo :(
Gidenler ordaki atmosferi,neler oldu neler bitti,fotoğraf falan varsa atsın da görelim :) -
Bill bana baktı ben bille baktı...
wala sahitlerim var uzun uzun bakti adam bana, adam yerde bulduu 10000 dolari almasi ile zarar ettini dusunun (cunku isini yapsa daha cok kazanacak)
ustumde 100.000 dolarlik yatirim hissediom.
istanbulda oturup gelmienlerin de kafasini sikim...
-
A.q geldik te almadılar o.ç. ler davetye muhabbeti yüzünden bende biraz bekledim belki bikaç tahribatcı görürüm diye ama yok a.q. sora geri döndüm
-
resim mesim yokmu aq.
-
İcinizden bill'e soru sorun oldu mu bari NTV kesti yayini sorularda:@
-
Lem a.q ha millette parasına taktı adamın yafs bizi parası ilgilendirmiyor boş boş yorum yapmayın...
O kadar para ben de olsa değil götten ısıtmalı biiiiiiiippppp ısıtmalısını da yaptırırdım !!!
Şeyhime katılyom İst.olupta gitmeyenlerin kafasını si.....
Sonra da NTV'nin... -
ben istanbulda oturuyom ama işim vardı , biliden daha önemli benim işim ,çok istiyorsa o beni görmeye gelsin, gidenlerin de boyu uzadıysa ne mutlu onlara ( gidemedik ya çamur atıyoz :))) )
-
HolyOne bunu yazdı:
Bill bana baktı ben bille baktı...
wala sahitlerim var uzun uzun bakti adam bana, adam yerde bulduu 10000 dolari almasi ile zarar ettini dusunun (cunku isini yapsa daha cok kazanacak)
ustumde 100.000 dolarlik yatirim hissediom.
istanbulda oturup gelmienlerin de kafasini sikim...
yalaannn bill bana baktı ben bile baktım gene bil bana baktı bende ona baktım sonra ben gözleirmi çevrdim sonrasını bilmiyorum ortam idare ederdi iyi oldu bill ide gördük tarınlarıma anlatıcam artık manyaktı gelmeyenin hari kafasını.......
-
truvaa bunu yazdı:
İcinizden bill'e soru sorun oldu mu bari NTV kesti yayini sorularda:@
ben soru soramaya calıştım ama yemedi izin vermediler çok güzel sorum vardı ama olmadı hep seçilmiş özel kişilere izin verdiler soru sormak için -
Ne işim olcak bill denyosuylan :)İstanbuldayım gitmedim kafamı da mikmeyin :)Aslında davetiye olsa belkim giderdim ama geçti gittü artık üzülmeyelim bu kadar
-
La holy dai ben senı gordum zannedersem)uzerınde koyu yeşil bir kazak tipi bir şey vardı ) toplantıda ben yoktum ama tv den ızledım dedım bu bızım holy olmasın(yada sen değildin) lem bak hele dai sen oraya gitmişsen mutlaka soru sormuşsundr
Ayrıca bır slogan yapmışınızdır işallah tahribat.com bekleriz sizi diye ehuehu walla holy şeyh yabancı dılınde var nıye microsoft başvuru onlarla çalışmıyon kı o kadarda programlama dılı bılıyon gerçı bu sana kalmış ama yine de düşün derim
HolyOne dai sen çoook yaşa..