folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bill Gates Ocak’Ta Türkiye’Ye Geliyor

Bill Gates Ocak’Ta Türkiye’Ye Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

2005 yılında iki kez Türkiye’yi ziyaret eden Microsoft kurucusu, Ocak 2006’da İstanbul’da düzenlenecek Microsoft Executive Summit’e ev sahipliği yapmak için üçüncü kez Türkiye’ye gelecek.

Her yıl Davos Zirvesi ardından farklı bir Avrupa kentinde gerçekleştirilen Executive Summit, bu yıl İstanbul’da yapılacak. Bugüne kadar AB üyesi devlet yöneticilerinin katıldığı Microsoft Government zirvesi ve iş dünyasından yöneticileri bir araya getiren Executive Summit aynı ülkede yapılırken, iki zirve ilk kez farklı bir ülkede yapılacak.

Portekiz’de gerçekleştirilecek Government zirvesinin ardından İstanbul’da sayıları 150’yi bulan şirket yöneticisini bir araya getirecek Executive Summit basına kapalı olarak yapılacak. Ancak Bill Gates, toplantı sonrasında bir basın toplantısı düzenleyerek soruları cevaplayacak.

Gates, geçen Ocak ayında Başbakan Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Türkiye’yi ziyaret etmiş, yaz aylarında ise tatilinin bir kısmını Türkiye sahillerinde geçirmişti.

kaynak

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    bugün gazetede okumuştum türkiyeye gelmek için sabırsızlanıyomuş. bayaa bi kalıcak herhalde

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek
    kalsin kalsin bize para lazim harcasin biraz...

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    government zirvesi yalan. Tarikatimizin 4.ncu buyuk istanbul bulu$masina gelio Bill amca
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    GLaDio bunu yazdı:

government zirvesi yalan. Tarikatimizin 4.ncu buyuk istanbul bulu$masina gelio Bill amca

=] güzeldi...

CeLeKatireJeotuzbeş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    gelsin gelsin :))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    ulan bu tayyibide anlamıyorum yaa,tayyibin daveti diyo yine..adam dallama imamhatip mezunu gidiyo amerikaya gidiyo rusyaya başkanlarla görüntü veriyo yanyana bişeyler konuşuyolar merak ediyorum hangi dilde neler sallıyo bu tayyip nası konuşuyo tercümansız.....iman gücü...

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    yuxel666 bunu yazdı:

ulan bu tayyibide anlamıyorum yaa,tayyibin daveti diyo yine..adam dallama imamhatip mezunu gidiyo amerikaya gidiyo rusyaya başkanlarla görüntü veriyo yanyana bişeyler konuşuyolar merak ediyorum hangi dilde neler sallıyo bu tayyip nası konuşuyo tercümansız.....iman gücü...

ne alaka şimdi konuyu nereye getirdin :D zaten tayyip çağırıyo  En son ne zaman gördünüz bill gatesin türkiyeye geldiğini :D:D
Toplam Hit: 1028 Toplam Mesaj: 9