Bilmeyenler İcin 0"Dan Movie Yapimi - Fraps [ Counter Strike ]
-
Bilmeyenler icin 0'dan movie yapimi - fraps
Neler gerekli?
- Mac demolariniz,
- Fraps,
- Movie Maker. (Başlat/Programlar/Donatılar sekmesine bakiniz, eger yoksa assagida verecegim linkten indiriniz.)
Mac demolariniz sizden, gerisini veriyorum.
Downloadlar ;
Fraps 2.9.4 Download : http://www.fraps.com/setup.exe - 969 kb
Movie Maker Download : ftp://ftp.ncnu.edu.tw/MsDownload/winxp/en/mm20enu.exe 12 mb
Dediklerini indirdim, simdi ne yapacagim?

Bu simge masaustunuze geldiyse kurulum islemini gerceklestirmissinizdir.
Simdi kolaylik olsun diye ufak bi ayarcik yapacagiz.

Evet hazirim, record almaya baslayabilirim.
Ne kadar guzel. Simdi is size kaliyor. sXe yi kapatim cs yi calistiriyorsunuz.
console a girip. viewdemo demoisminiz.dem yazip demonuzu baslatiyorsunuz.
Onemli : demolarinizi izleyebilmek icin, /cstrike klasorune atmalisiniz. hani cfgleri attiginiz yer var ya orasi
Demoyu izlerken, F2 ile ileri, geri, durdur, devam et menusu geliyor.

Hmmm,kolaymis. Simdi ne yapacagim?
Simdi recordlarinizi alma zamani. Begendiginiz bi kill var, movienize koymak istiyorsunuz. Zamanlamayi kendiniz yapacaksiniz.
F9 a basarak recordu baslatirsiniz. Killi yaptiktan sonra tekrar F9a basarak recordu bitirirsiniz.
O arada cektiginiz record(artik kac saniye ise) belirttigimiz klasore kayit olmustur.
Onemli bilgi : recordlari alirken, console a volume 0 yazin. bilgisayarin sesini de kapatin.
Hurafe bilgi : bi seferde en fazla 30 saniye record alabiliyormussunuz. yani 40 saniyelik record alamazsiniz.
recordlariniz 30 saniyeyi gecmemeli. zaten 30 saniye yeterli bi zaman ama, bu bilgi ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemiyorum.
Record alma islemim bitti, ama yanlis cektigim recordlar oldu?

Küçük Boyutta Görmek için Buraya Tıklayın 
İste recordlarimiz boyle dizildi. Yanlis cekmis olabilirsiniz gayet dogal. Simdi bunlari ayiklama zamani.
Hepsini secip, sag tus > Windows Media Player ile yurut komutunu uygulayin ve media playerdan izleyin.
yanlis olanlari isimlerinden bakip secin ve silin. bu kadar
Ayiklama islemi de tamam, daha sonra?
Movie maker programini calistiriyoruz.
Programimiz boyle bisey.

Movie den bazi yerlere yazi yazmak istiyorum?

Movie muziksiz olur mu? Muzik de eklemek istiyorum.

islemi dogru yaptiysaniz boyle olmali.

Bitti sayilir, simdi gelelim kaydetme isine.

Devam dedikten sonra, ''bu bilgisayara'' secenegini seciyoruz ve devam dedikten sonra da kaydedecegimiz yeri belirtiyoruz.

Moviemizin uzunluguna gore burada bekleyecegiz. İslem bitince moviemiz kaydolmus olacaktir.
Ahh be Wayne, bu kadar anlattin sunun video sitelerine de uploadini bi goster yahu?
Senden kurtulus yok mu
Nese anlatalim. Metacafe tercihim.
http://www.metacafe.com/
oncelikle uye oluyorsunuz, uye olurken mail i sallamayin aktivasyon gelicek. aktive ettikten sonra siteye girip login oluyorsunuz.

Evet bu kadar, artik sizinde movieniz var.Bunda bayaa bi reklam var ama bazilarimizin isine yarayabilir.
Kaynak : http://www.oyunalemi.com/forum/bilmeyenler-icin-0dan-movie-yapimi-fraps-resimli-t1652.html
-
Teşekkürler güzel döküman olmuş..
-
Tahmin ettim senin açtığını :D Eline sağlık.
-
haha :D rica ederim onemli degil.
Toplam Hit: 1086 Toplam Mesaj: 4