Bilsa Karma.
-
Arkdaslar bilsa karma paket programını arıyorum.elınde olan warsa paylasırsa sewınırım.
-
kullanamazsın ben okuldaki full databasesini almaya çalıştım programla çalıştırmaya çalıştım yinede çalışmadı çok salak bi program her dakka yama çıkarıyolar. sen kendi bilgisayarında kullanamazsın onu . boşuna uğraşma.
-
DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------
kullanamazsın ben okuldaki full databasesini almaya çalıştım programla çalıştırmaya çalıştım yinede çalışmadı çok salak bi program her dakka yama çıkarıyolar. sen kendi bilgisayarında kullanamazsın onu . boşuna uğraşma.
-----------------------------
usta kendim için deil patron istedi..warsa bi zahmet koyuwer.
-
yokmu arkadaslar? illa link atıp, vidyo ekleyip magazin haberlerimi wermek lazım dikkat cekmek yardım almak icin?
-
hocam onu buralardan indiremezsin bulamazsın. onu okullara bilsa dvd olarak postalıyo öğretmenlere kopyası veriliyo varsa tanıdık bi hoca copya cdsini alabilirsin. yoksa bende zamanında şok aradım bulamadım.
-
ya amac o sekılde kullanmak deıl.bilsa okullara yan prog olarak werıyo bunu we kullanıma acmak ıcın 600 lira cıwarı bi para istyo.calıstıgımız biş okul rica etti.bizde bu prog.mi kırıcaz..olay bu.
Toplam Hit: 1697 Toplam Mesaj: 6