Bilsa Karma.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek
    Arkdaslar bilsa karma paket programını arıyorum.elınde olan warsa paylasırsa sewınırım.

GranT Me SerEnity!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek
    kullanamazsın ben okuldaki full databasesini almaya çalıştım programla çalıştırmaya çalıştım yinede çalışmadı çok salak bi program her dakka yama çıkarıyolar. sen kendi bilgisayarında kullanamazsın onu . boşuna uğraşma.

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek

DoctorX bunu yazdı:
    -----------------------------
    kullanamazsın ben okuldaki full databasesini almaya çalıştım programla çalıştırmaya çalıştım yinede çalışmadı çok salak bi program her dakka yama çıkarıyolar. sen kendi bilgisayarında kullanamazsın onu . boşuna uğraşma.
    -----------------------------

usta kendim için deil patron istedi..warsa bi zahmet koyuwer. 

GranT Me SerEnity!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek
    yokmu arkadaslar? illa link atıp, vidyo ekleyip magazin haberlerimi wermek lazım dikkat cekmek yardım almak icin?

GranT Me SerEnity!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek
    hocam onu buralardan indiremezsin bulamazsın. onu okullara bilsa dvd olarak postalıyo öğretmenlere kopyası veriliyo varsa tanıdık bi hoca copya cdsini alabilirsin. yoksa bende zamanında şok aradım bulamadım.

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek
    ya amac o sekılde kullanmak deıl.bilsa okullara yan prog olarak werıyo bunu we kullanıma acmak ıcın 600 lira cıwarı bi para istyo.calıstıgımız biş okul rica etti.bizde bu prog.mi kırıcaz..olay bu.

GranT Me SerEnity!
Toplam Hit: 1697 Toplam Mesaj: 6