BİM‘Deki 5+1 Ses Sistemini Almalımıyım ?
-
Hocalar BİM'e ses sistemi geliyomuş bu cuma günü ücreti 95 lira
kullanım amacım : film izlerken değişik bi ortam olsun + müzik sesi ve bass
http://www.yadigo.com/434-Sunny-SN3SS11-5-1-Ses-Sistemi-Ustun-Ses-Kalitesi-ve-Sik-Gorunumuyle-Sunny-5-1-Ses-Sistemi-Keyfinize-Keyif-Katmak-Icin-Geliyor!
şurdaki linkin aynısı sizce almalı mıyım
Eğer bunu alırsam bilgisayarıma uyar mı acaba(Ses kartım onboard olabilir tam bilmiyorum & 2002 yılının ses kartı) -
osuruktan bir sistem 99 liraya git sağlam 2+1 al daha iyi hem film felan izleyip surround olayını yapmak istiyorsan 5+1 idealdir fakat müzik dinliyicem diyorsan 2+1
Ekran kartın dandikde olsa çogu ses sistemini belirli ( elektorikcilerden bulacagın ) aparatlarla kullanabilirsin :D 25 wat mış subwofer :D komedi aq
-
Alma olm boşu boşuna dandik görmüyormusun ucuz etin yahnisi olmaz Sunny Türkçesi dandik:d
Onun yerine üstüne bi o kadar daha koy git tv tamircilerine falan sana güzel bişi versinler karaköyde selanik pasajı var orada on numara mazemeler var
bi ömür boyu kullanırsın on numarada ses alırsın..
-
Bende Mikado MD-558 var memnunum şahsen dubstep açtığımda masa tavana çarpıp geliyor.
Ancak bu ürün bana da pek tekin gelmedi.
Bu arada senin için araştırdım:
Mikado MD-558 5+1 Ses Sistemi
Gerçek 5.1-kanal , AC-3’ü destekler , DVD CD/VCD, MP3, PC vs. ile uygundur
Uzaktan kumanda ile kolay çalıştırma.Her kanalın ayrı kontrolü ve iyi ses efekti
Güç Audio: 8W x 5 + 25W (RMS) Sürücü Ünitesi: 3” x 5 tam alan manyetik korumalı + 5.25” subwoofer
Frekans Yanıtı: Uydular: 120Hz-20KHz-Subwoofer: 20Hz-170Hz
Ayrışım: >40 dB S/N: >70dB Sapma:
Güç Kaynağı: AC220V, 50Hz Boyut: Subwoofer: G160xY280xD319 (mm)
Uydu: G100xY160xD100 (mm)
KDV Dahil : 110.00 YTL
http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=282991&GroupID=13038Görsel:
-
Yahu 5+1 diye gözünü boyamışlar senin. Toplasan 50 watt ses çıkışı elde etmez bu alet. Bende ki 2+1 logitech bile 80 watt :D
-
işe yarasa da o tipe 100 lira vermem.