Bimeks Bana Kıyak Geçti (Lenovo G500 Laptop Aldım )
-
Bugun öylesine fiyatlara bakmaya çalıştığım avm deki bimeks e girdim.
Kendim de lenovo kullandığım ve beğendiğim için ( dell den sonra sıcak yaz ayındaki soğuk bira gibi gelmişti )
anneme de uygun fiyatlı olanlarını araştırırken kampanya gördüm. Aldığınız ürünün %10 u size hediye çeki olarak veriliyor ve bir sonraki
alışverişinizde kullanıyorsunuz. 1050 TL ye Lenovo G500 ü (4 gb ram win 8.1 ve harici ekran kartlı modeli ) fark ettim. Satıştaki elaman da önerdi bu fiyata çok uygun 2 modelden biri diye.
Kartım da da tam 950 TL vardı.
O bir sonraki indirimi bana direk yaptılar. (950 tl ödedim )
Canon yazıcı hediye ettiler (100 tl değerinde ) http://www.kliksa.com/urun/canon-mg2450-renkli-cok-fonksiyonlu-yazici/901918361?gclid=Cj0KEQjw1s-gBRCKwOKQ1sWonvsBEiQA8qALFRP5l9leR3BtVv4lqH2juBL63sHozBQOWozk9KQkOi4aAuSM8P8HAQ
+ 5 yıl uzatılmış garantiyi bedavaya yaptılar.
Cihaz gerçekten çok güzel, sadece facebook oyunları için bir cihaz ararken gerçekten LED ekranlı güzel birşey almış oldum.
Alışverişlerinizde boş şanslar dilerim.
-
Teknosada da 949 lira indirime girmis. Gule gule kullan hocam.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Teknosada da 949 lira indirime girmis. Gule gule kullan hocam.
oo teknosa daha karlı hem 950 lira hem de 120 lira hediye çeki :)
-
cihaz ıcın ederınden fazlasını zaten vermemısın yazıcı ve garntı olayı zaten cop yazıcı sana kulfet kartusu cartu curtu 50basımlık kartusu vardır belkı yok bıle garantıdede zaten ne yapıyolarkı kullanıcı hatası de bas gec hayırlı olsun
-
HeyQirs bunu yazdı
cihaz ıcın ederınden fazlasını zaten vermemısın yazıcı ve garntı olayı zaten cop yazıcı sana kulfet kartusu cartu curtu 50basımlık kartusu vardır belkı yok bıle garantıdede zaten ne yapıyolarkı kullanıcı hatası de bas gec hayırlı olsun
Ben öyle düşünmüyorum. Bende de Canon yazıcı var. Orjinal kartuşları kullanıma göre çabuk bitiyor gibi gelebilir evet, ancak doldurulabilir kartuşlardan alırsanız gayet kullanışlı. Ben öyle kullanıyorum, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.