Bimeks,Teknosa Vs.
-
Beyler şimdi bi telefon alacam antepde buldum 500 fln diyolar normal yerler teknosaya gittim 440 dediler,bimeks e baktım netten 360'a felan gelio peşine eğer %10 indirim varsa(bimeks de peşim fiyatına indirim varmı bide?Adanaya gitcem almaya) Yada teknosa veyahut bimeks gibi ürüü indirimli bulabileceğim ne gibi yerler vardır?Adana-Antep ve çevre iller için...
Ürün: LG KG800-gold serisi yada normal seri..Yardım e
-
başıpa adanalılar baksın vs bişiler yazsaydın yardımcı olurlardı nese
-
bilmiom bunu yazdı:
-----------------------------
başıpa adanalılar baksın vs bişiler yazsaydın yardımcı olurlardı nese
Abi haklısın da artık çok geç galiba:( Adana ve çevresi olur her türlü... -
ürün hakkında yazayım bence chocolatenin gold serisi görünüş olarak pek güzel değil ben normal chocolate kullanıcısıyım gayette memnunum:) hafızası dışında
-
Ben 3yildir falan cep telefonu kullanmiyorum :) anlamam hic ,ama adanaya gelirsen yardimci oluruz :P
-
compü alsın yolasın sana hoca çük kadar alet için çektiğin yola deymez,onlineshop olayına girebilirsin evine kadar yollasınlar.
-
Antikky bunu yazdı:
compü alsın yolasın sana hoca çük kadar alet için çektiğin yola deymez,onlineshop olayına girebilirsin evine kadar yollasınlar.
Abi dorudur çük kadar alet için deymez de gezmiş olurum diyorum hem.Atraksiyon olur hem gezerim hem onuda çıkarırım diye düşündüm.Adana ve çevresinde hiç böle yerlere yakın olan yada ilgisi olan yokmu abi:D
Toplam Hit: 1443 Toplam Mesaj: 7