Bimeks'ten Alış Veriş
-
müridler lenovo z580 alacağım vatanda ve bikaç mağazada stok yok bayaadır, bimeks'te var sizce güvenilir mi ?
daha önce hiç oradan alış veriş yapmadım. -
bimeks sağlamdır usta 8 kez alışveriş oldu dandik firmalarla karşılaştırma
-
sanırım hala devam ediyor alacağın ürüne karşılık en kötü 150-200tl hediye çeki alırsın süper D:
yeni yılda tv aldım yılbaşı günü kurdurdular ( burdan tşkür etmek isterim bimekse )
350 tl hediye çekimi aldım :D
2 ay önce elektrikli süpürge + mikser + saç düzleştiricisi + mp3 çalar aldım
modem aldım 110 TL airties her yerden 35-40 TL ucuzdu11 TL hediye çeki aldım :S
4 ayda aldığım hiç bir üründe sorun çıkmadı
teslimatlarında sorun çıkmadı
hediye çekiyle de çatır çatır ufak tefek şeyler aldım sorun çıkmadı :S
-
bak o iyiymiş :) peki garantiye gönderirken sorun çıkıyor mu ?
-
Webci58 bunu yazdı
Allaha şukür öle bi sorun yaşamadım ama aldığın ürünle bimeksin bi alakası yokki yani satın aldın ürün çalışıyor tmm sonrası mesela ben lg tv aldım bimeksi bağlamaz sonrası servisi var kurulumuda onlar yaptı mesele onlar ilgilenir sonrasında yanlışmıyım ? :D
ha ön kurulumunu orda yaptır kesin
elektroworld de başıma geldi kuzenin laptop un ramlar eksik çıktı
aldım makina eve geldim kuruyorum kurulum bitti ramlar yok mq makinada
hemen geri aldığım yere resmen hırsız muamelesi yapmışlardı baktım boka sarıyorlar 2 bağardım çağırdım hemen geri aldılar . -
samaccc bunu yazdıWebci58 bunu yazdı
Allaha şukür öle bi sorun yaşamadım ama aldığın ürünle bimeksin bi alakası yokki yani satın aldın ürün çalışıyor tmm sonrası mesela ben lg tv aldım bimeksi bağlamaz sonrası servisi var kurulumuda onlar yaptı mesele onlar ilgilenir sonrasında yanlışmıyım ? :D
ha ön kurulumunu orda yaptır kesin
elektroworld de başıma geldi kuzenin laptop un ramlar eksik çıktı
aldım makina eve geldim kuruyorum kurulum bitti ramlar yok mq makinada
hemen geri aldığım yere resmen hırsız muamelesi yapmışlardı baktım boka sarıyorlar 2 bağardım çağırdım hemen geri aldılar .adamlar işlerini biliyolar şerefsizler.
iyi bakalım inşallah sorun çıkmaz :) teşekkürler -
Bimeks türkiyenin büyük firmalarındandır öyle teknosayla felan karıştırmayın bimeks iyidir gerçekten :)
-
en son lg tv aldim 2000 tlye 200 tl hediye ceki aldim.piyasanin 100 tl altindaydi aldigim tv.