Bimer Şikayeti?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Sineklere karşı ilaçlama yapmayan belediye bimer'e şikayet edilebilir mi? edilebilirse bu konuda örnek şikayet metinleri verebilir misiniz?

Bir de genel olarak bimer tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Konunun gizlilik nedeni: Kimi nasıl şikayet ettiğini alenen paylaşmak istemeyen arkadaşlar olabilir. 

ModS: konuyu siyasete çeken mesajlar temizlendi siyaset yapan arkadaşlara gereken yapılacaktır.

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

babam hergün bimere birilerini biryerleri şikayet ediyor valla :) hepsinede illaki sonuç alıyor. Yetki dışı bir şikayet varsada yönlendiriyorlar seni.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Yaz haci ornek biseye ihtiyac yok cok hizli cevap veriyorlar ve bilgilendirme servisi super eger edevletin varsa oradanda durumunu takip edebiliyorsun

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Şikayet edilen kuruma göre ve duruma göre senin tekrar şikayetin dinleniyor.

Örneğin şikayet adalet bakanlığı ile ilgiliyse evrakın bakanlık işi oluyo hem de 

Savcı seni karşısına alıp tane tane dinliyo :-) Ama her bakanlık için iş ayı değil.

Hastanenin birini şikayet ettim bi defa.Yine kendi kendilerine tutanak tutup kendilerini haklı çıkarıp kararı bana da tebliğ etmişlerdi :-)

Derdini anlatacak şekilde belediyeyi şikayet edersen işlem yaparlar merak etme. 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 1062 Toplam Mesaj: 4