"Bin" Klasörü Oluşturulamıyor
-
Windows 2003 kurulu bir makina var dün ne olduysa bu makina da "bin" isimli bir klasör yaratmaya kalkınca böyle bir klasörün olduğuna dair bir uyarı veriyor.Ama o klasörü oluşturmaya çalıştığımız yerde "bin" klasörü yok.Gizli dosyaları gösterdiğim halde bile o klasör görünmüyor.Klasör görünmezin görünmezi olmuş tabiri caizse.Bunun çözümü nasıl olur sizce. ? Sakın format at düzelir felan demeyin formatsız halletmem lazım bu işi çünkü :S
-
ben olusturabiliyorum
bin microsoft un ozel kelimeleri arasinda degil bildigim kadariyla.
baska bi isim vererek halletmeye calis derim.
-
evet özel kelimeler arasında deil . başka bir isimle klasörü oluşturuyor.ama sorun işte burda.o klasörün adının bin olması gerekiyor.
-
olusturmaya calistigin yer neresi ?
hangi dizin ?
-
herhangi bir dizin. c sürücüsünün altı , hatta masaüstünde bile oluşturamıyorum.Böyle bir klasör var diye bir uyarı veriyor ama öyle bir klasör yok.Gizli dosyaları göster dediğim halde bile o dosya görünmüyor.Nerede açmaya çalışırsam çalışayım aynı uyarıyı veriyor.
-
:S enteresan bi hataymis
bendeki 2003 de olusturabiliyorum sorunsuz
-
* Bilgisayari yeniden kapatip acmayi dene ? // server ise reboot etmeyi denedin mi ?
* Dos ekranini acip , mkdir gibi klasik komutlarla olusturmayi dene. Olmuyorsa dir komutunun gizli dosyalari gostericek parametreleri varsa onlari deneyip
klasor var mi diye check et. Yoksa tekrardan consoldan yaratmayi dene :)
* Eger bunlarda olmadiysa ve o makina eger server degilse , linux cd si ile boot edip gecici olarak, olusturmak istedigin yere linuxtan olustur o dosyayi , kesinlikle olusturabilirsin diye dusunuyorum bu yontemle ;)
-
Buyur Ramazan Abi
Komut: md bin\\ dizine CMD Gir oluştur böle
-
CMD ile de yemedi :S
-
Maresca bunu yazdı:
-----------------------------
CMD ile de yemedi :S
-----------------------------reboot ettin degil mi daha once bu makinayi ? yani eger etmediysen oncelikle lutfen 1 kere kapatip ac su pc yi bastan oyle dene. Olmazsa dedigim uzakta biryerde dedicated server degilse bu makina, live cd ile linuxla yapmaya calis.