folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder .Bin Uzantılı Dosyalar

.Bin Uzantılı Dosyalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serkantoplar
    serkantoplar's avatar
    Erkek
    arkadaslar .bin uzantılı dosyalar nasıl tür dosyalardır içini açabilirmiyiz değiştirmek maksadı ile bileniniz varsa yardım edebilirmisiniz çok makbule geçer

Bildiğimizi Zannetmemiz Öğrenmemizin En Büyük Düşmanıdır !! (DR. C. BERNARD)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    .bin dosyasının bir formatı yok.. bir çok çeşit olabilir, resim olabilceği gibi,image dosyası olur veya bios update için bir dosya.. tam olarak bilemeyiz yani

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    oyunun image i ise nero kullanarak aç ve cd ye yazdır

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    .bin binary anlamına gelir içinden her sik çıkaiblir her programın formatına uygun olaiblir ama oyun şeyine açdığına göre cd imajı olan binlerden bahsediosun bunları virtual DAEMON, Alchol %120 gibi programlarla açabilirsin tavsiyem alchol dur heryerde bulunmaz ama iyi programdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serkantoplar
    serkantoplar's avatar
    Erkek
    benim amacım mesela need for speed underground oyununun dosyalarında bin uzantılı olan dosyalar var ben onları değiştirmek amacı ile açtım konuyu bilmem anlatabildim mi ?

Bildiğimizi Zannetmemiz Öğrenmemizin En Büyük Düşmanıdır !! (DR. C. BERNARD)
Toplam Hit: 1275 Toplam Mesaj: 5