Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa Ve Yaşat - ŞANLIURFA
-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 27 Mart’ta Şanlıurfa’da “Bin Yıllık Kardeşliği Yaşat” mitingi yapacaklarını belirtti.
Çevre il ve ilçelerden ( Adana, Osmaniye, Gaziantep, Adıyaman, Kayseri, Malatya, K.Maraş ) herkesi bekliyoruz.
-
Hocam geleceksen görüşelim =) Mersin Üniversitesi teşkilatı olarak katılıcaz Allah izin verirse. Cumartesi Urfa'da birileri anlasınlar kutlu vatan topraklarının sahibi kimmiş öğrensinler ...!
-
Şebnem Ferah konseri olmasa bende orada olacaktım.İlk "Yaşa ve Yaşat" mitinginde Ankarada o yağmura soğuğa rağmen gitmiştik.Bu seferkide ondan aşağı olmaz eminim.Gidenler benden selam götürün tüm Ülküdalrıma kardeşlerime..
-
helal olsun , işte açılım budur. düzenleyen ve katılacak herkesi kutluyorum.
-
kardeslikmi ?
bu topraklari alirken bile bize karsi savastilar , simdiki gibi . Canakkale falan safsatalarida bos , 49 sehit vermisler ki onlarda turkmenler . ben inanmiyorum . Adamlar kendi hallerinde yasiyorlardi , 2004 de "sorun" dedi basbakan , adamlar 6 senedir bunu kullaniyorlar ve nereye geitrdiler . simdi acilimlara kadar geldik . cm cm geri cekiliyoruz , olusuna birakiyoruz .
su unv bitse ingilterede master yapsam , orda yasiycam . Biktim su ulkedeki cahil insanlardan , hic olmazsa ingilterede Turkum dedigimde daha saygi fazla goruyorum , kendi topragimda gordugumden. zaten yobaz kayniyor her yer. imf ye borc bitmis , cunku imf den degil diger ulkelerden borc aliyoruz ( 400 milyar $ kacmis memlekete ) ! ama guzel malzeme yaptilar .
herneyse dagittim biraz ama cidden cok baydi artik bu olaylar . kardesligi yasatmis . Kardesiligimi yasatacagim kisiler asyadandir .
-
Asıl mesele burda faşist, ırkçı olarak yaftalanan, kürt düşmanlığı ile suçlanan bir partinin gerçekleri gösterme çabasıdır.
[ Bilen bilir MHP içindeki, kürtleri, alevileri, ermenileri, arapları v.s. bilumum etnik kökeni farklı kardeşlerimizi ( Bildiği halde aksini iddia eden şerefsizler de yok değil ) ( Bknkz. Oktay VURAL Diyarbakırlı bir abimizdir ) ]
- Türkiyenin coğrafi bölgesinde kendini tövbe haşa Allah ilan eden bir iktidar partisine inattır bu miting.
- Bölücü - Irkçı yaftası yapıştıran kanı bozuklara olmayan suratlarında patlayan bir şamardır bu miting.
- Sivasın ötesine geçin diye pkk ağzı ile konuşan Syn. Başbakana en güzel cevaptır miting.
- Anayasada tanımlanan " TÜRK " kimliği paydasında toplanan kardeşliğe örnektir bu cevap.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Asıl mesele burda faşist, ırkçı olarak yaftalanan, kürt düşmanlığı ile suçlanan bir partinin gerçekleri gösterme çabasıdır.
[ Bilen bilir MHP içindeki, kürtleri, alevileri, ermenileri, arapları v.s. bilumum etnik kökeni farklı kardeşlerimizi ( Bildiği halde aksini iddia eden şerefsizler de yok değil ) ( Bknkz. Oktay VURAL Diyarbakırlı bir abimizdir ) ]
- Türkiyenin coğrafi bölgesinde kendini tövbe haşa Allah ilan eden bir iktidar partisine inattır bu miting.
- Bölücü - Irkçı yaftası yapıştıran kanı bozuklara olmayan suratlarında patlayan bir şamardır bu miting.
- Sivasın ötesine geçin diye pkk ağzı ile konuşan Syn. Başbakana en güzel cevaptır miting.
- Anayasada tanımlanan " TÜRK " kimliği paydasında toplanan kardeşliğe örnektir bu cevap.
-----------------------------Hacı ozaman neden milliyetçi parti diye geçiniyor, bu anlattıklarına inanacaksak komünistler sizden daha milliyetçi görünüyor. Demekki Türkiyede başımızı sokabileceğimiz bir milliyetçi-ırkçı parti yok :)
Ben böyle milliyetçiliği birtek mhp de gördüm. Düşünsenize, almanya da hollanda da ingiltere de vs. milliyetçi partiler, Türklere komünistlerden daha çok sahip çıksa bu abes değil midir.
Mhp bariz bir şekilde sol parti ozaman, hatta merkez sol da değil, aşırı uç. Kızıl komünist. YAŞASIN FAŞİZM !!
-
mhp nin ne kadar kardeşlik yanlısı olduğu tarihteki örenkleriylede bellidir gerçeten (!)
-
Cumartesi Orda Olacagım ALLAH izin Verirse Gelen Arkadaşlarla Görüşelim Pm Atsınlar