folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Binada Adsl Var Dağatıcı Her Bigisayda Bulunuyor Ama Ben Bu Bağlantının %50 Felan Kullanmak İstiyoru

Binada Adsl Var Dağatıcı Her Bigisayda Bulunuyor Ama Ben Bu Bağlantının %50 Felan Kullanmak İstiyoru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    ya ben öğrenciyim ve binada 4 kat olmak üzere her katta 6 tane dağıtıcı var ve en alt katta adls modem var neyse bu bir öğrenci apart binası sonra ben kendi evime gelen adls bağlantısının çoğunu ben kullanmak istyorum yani yarısını diğer yarısıda dier insanlara gitsin mesela bunun için ne yapabilirim bir arkdaş bunu yapmış ama bana sölemedi nonoş yardımınızı bekliyorumbilgisayrdan mı yoksa adsl modemden mi ayar yapacağız.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoNRaD
    KoNRaD's avatar
    Erkek
    hmm adsl nin %50 sini kullanmak. %100 kullanmak daha ii değil mi?

:@Boycott Danish:@ яєคlเzє א๏ยг ק๏tєภzเคl ^^ςคtςђ א๏ยг ๔гєค๓!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    öle bişi oalcağını sanmıyorum

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    o isin bi cozumu varsa computerwolf bilir :) kral donanimci, yada rene fln gerci rene yok ortalikta bu aralar tatilde fln sanirsam... Neyse bi sekil cozerlerse bizde otlaniriz cok hos olur :) ama mumkun diil gibi duruyo...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ADSL modem kimin bilgisayarina bagliysa is onda bitiyor tahminim,eger ona Windows 2003 Server kurup ordan internet paylastirmasi yapilirsa kullanicilar sinirlanabilinir tahminim , boyle bazi sinirlamalari vardi internettede olabilir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeAdPaN
    DeAdPaN's avatar
    Erkek
    modem uzerinden ayar yaparak kullanabilirsin ki bu her modemde de olmuyo bildigim kadariyla. bazi modemlerin host bazinda paket sinirlandirmasi falan var. network icinde herhangi bi bilgisayari secip 5kb ile cikis yapsin diosun fazlasini kullanamiyo gibi ayarlar var ama benim bildigim sadece bazi modemlerin dahili yazilimlariyla yapiliy. onun disinda nette bunu yapan yazilimlar var mi bilemem varsa da server kurmak zornuda kalmasan bile en azindan modemin sifresini bilip modem uzerinden ayar yapman gerekir ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    vallaha bizim şirkette fazla çeken olduğu zaman hattı denyoyu açıyom roj tv yi yazıyom flood luyom hiç biri giremiyo nete :DDD

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2228 Toplam Mesaj: 7