Bing İle Para Kazanmak
-
Beyler ekşide okudumda doğru mudur ? Eğer amerika'da yaşıyorsanız Bing'de günde 30 arama yaparsanız ay sonu belli bir miktar ödeme alabiliyormuşuz.Youtube'taki gibi kendimizi Amerika'da gösterip bir şeyler yapabilir miyiz ?
edit : şöyle bi şey buldum : http://www.chip.com.tr/haber/microsoft-bing-artik-odul-dagitiyor_22590.html
-
çizik ben de merak ettim
-
Hocam microsoftun satış pazarlama stratejisi; saman, eşşek ve eğilmek 3 lüsüydü yanlış hatırlamıyorsam :)
Lakin ilk önce kaymağı yiyenler olabilir konuyu takipteyim..
-
hiç zannetmem. belki kısa bir süreliğine 50şer cent dağıtabilirler hayvan gibi reklam yapmak için :)
bi kız çıkar siteye bi de reklam dağıt veriyorum diye tıklanma rekoru kırarsın, ya da 1er dolar hediye mi ediyorum acaba de gene milyon dolarlık reklam yapmış gibi olursun..
para+uçkurla yapılamıyacak reklam yok :)
-
winat9'a dönmesin buda :D
-
haberin tarihi 2010.ek olarak o zamanlarda duymuştum bu olayı ama fos çıktı diyebiliyorumm
-
harbiden 2010 geç kalmışık parayı kazanan yemiştir bile winat9 iyi doyuruyordu ama :D çabuk bitti
-
internette e-ticaret yapmıyorsanız adsense' den başkası yalan bi arada anket doldur para kazan ebook' u ile milleti iyi dolandırdılar :D Adsense hocam internet aleminde :) Tık başına parayıda sektöre göre iyileştirdiler...
-
microsoft servetinin %50sini dağıtıyor arkadaşlar aşagıdaki kodu 10 kişiye gönderin sizde 560 dolar ile 170 bin dolar arası bir parayı alın, bu verdigim bilgi dogru bir arkadaşımın abisi avukat o söyledi ve yapıldıgı taktirde hukuken doğru olarak paranızı alabileceginizi söyledi.
ZJF93G93930F00109FJDNCMVHED83
-
Allura bunu yazdı
microsoft servetinin %50sini dağıtıyor arkadaşlar aşagıdaki kodu 10 kişiye gönderin sizde 560 dolar ile 170 bin dolar arası bir parayı alın, bu verdigim bilgi dogru bir arkadaşımın abisi avukat o söyledi ve yapıldıgı taktirde hukuken doğru olarak paranızı alabileceginizi söyledi.
ZJF93G93930F00109FJDNCMVHED83
:))