Bing.Com Webmaster Araçları
-
Arkadaşlar,Bing bildiğiniz üzere microsoftun yeni çocuğu.. :)
Ve çok hızlı yükselişte.Google kasa kasa delirmek üzere olan webmasterların birazda binge bakmasını öneriririm.Gelecek için değil şimdi bile hit açısından elle tutulur faydaları olacaktır.
http://www.bing.com/webmaster adresinden msn k.adı ve şifrenizle giriş yapıp,dili türkçeleştirin ve az kurcalayın baklaım.Sitemapınızı vb. ekleyin.Faydasını göreceksiniz...
İyi Çalışmalar.. -
bing açıldığı gün yaptım :)
-
umarım binge yüz verdik die google kızmaz :|
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------binrg çok boktan:D
google dikkate bile almaz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------binrg çok boktan:D
google dikkate bile almaz
-----------------------------yok baba ya bingi küçümsemeyelim o kadar:) adamlar ciddi çalışıyo,bu aralarda google'ın durumu ortada zaten.dalgalanmalar,sandbox kabusları,hit düşüşleri derken sanki kıçını bing dürtüklüyomuş gibi geliyo bana :) benim foruma googledan çok bing ziyaretçi getiriyo :) bing babamız,google amcamız artık :)
-
dj'inde dediği gibi ilk açıldığında yaptım.Hala bazı sitelerimi eklemediler.
Umutluydum ama umudum kalmadı. -
EmQceR bunu yazdı:
dj'inde dediği gibi ilk açıldığında yaptım.Hala bazı sitelerimi eklemediler.
Umutluydum ama umudum kalmadı.
-----------------------------bingun botu yavaş hocam :) kaç aydır 514 sayfamı indexlemiş :) ki çoğuda live.com dan transfer bi cacık olmass
-
google ne yaptıysa bing aynısını yapmaya çalışıyo. bing çalışıyoda neye çalışıyo daha iyi çakma olmaya mı :)
google işletim sistemi ve tarayıcı atağını yaprak windowsu, windwosta bingle sıkıştırmaya çalışıyo. ama işin komik tarafı bingin tasarımı bile google çakması