folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Bins | Windows 7 Görev Çubuğu İkonlarını Gruplayın

Bins | Windows 7 Görev Çubuğu İkonlarını Gruplayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Windows 7 görev çubuğu AERO ile beraber kimilerine göre kullanışlı, kimileri içinse alışmakta zorluk yaratabiliyor. Windows 7 ile gelen en güzel özelliklerden bir tanesi, uygulamaların görev çubuğuna sabitlenebilmesi ve aynı şekilde hızlı erişim için büyük kolaylık sağlaması diyebiliriz.

Windows 7 görev çubuğunu organize etmek için uygulama bazında pin edebilme imkanınız bulunuyor. İnternet tarayıcılar için örnek vermek gerekirse Firefox için bir ikon, google chrome için ayrı bir ikon üzerinden açık uygulamaları takip edebilirsiniz. Windows 7 görev çubuğunda aynı işleve sahip uygulamaları tek bir grupta toplayıp daha organize bir şekilde yönetmek olabilir mi derseniz Bins ile bu mümkün.

Bins basit bir araç ve windows 7 görev çubuğu üzerindeki benzer uygulamaları gruplandırıp hem yerden tasarruf etmenizi hem de çalışan uygulamalara daha hızlı erişmenize olanak sağlıyor. Özellikle arkaplanda fazla sayıda uygulama açıksa ve görev çubuğunu kalabalık bir şekilde kullanıyorsanız, Bins benzer uygulamaları gruplayarak ve bu grup içerisinde pinleyerek size yardımcı oluyor.

Benim yorumum:

4 gundur kullaniyorum hacilar SS'de kendi sistemimden zaten. ozellikle benim gibi bir cok uygulamayi taskbarda tutmak zorundaysaniz sizin icinde bicilmis kaftan. yerden acayip derecede tasarruf sagliyorsunuz. 5 MB lik ufak yazilim.

download:

http://netload.in/datei55ktIbn3gf/BinsSetup.exe.htm

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

guzele benzıyorum denıyorum hemen elıne saglık

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

çizik

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben de Azad sayesinde yükledim geçen gün. Çok yararlı. Açılışta az da olsa performansı düşük kalabilir ama güncellenecek diye duymuştum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben de Azad sayesinde yükledim geçen gün. Çok yararlı. Açılışta az da olsa performansı düşük kalabilir ama güncellenecek diye duymuştum.

koptum gittim vindovzdan kanka ubuntuya tasindim tamamen :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:

Ubuntu son sürüm performansın nasıl? Ben iyi performans alıyorum ama wirelles sorunu canımı sıkmaya başladı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:

Ubuntu son sürüm performansın nasıl? Ben iyi performans alıyorum ama wirelles sorunu canımı sıkmaya başladı.

ilk kuruldugunda biraz hantaldi ama update'leri yaptiktan sonra gayet kararli ve saglam. mesela  muzik player firefox bi kac program daha acik ram kullanimi 500 mb civari (vindovzda sadece firefox 500 mb ram yiyordu bende). wifi sorunu hic yasamadim. suan gayet rahatim.

Toplam Hit: 2146 Toplam Mesaj: 7