Biokinesis Hakkında Kitap
-
beyler bu ara Biokinesis olayına fena kafa sardım :) ama bunun hakkında kitap yada başka bişi bulamadım :) bide berk eratay'ın yazdığı bi kitap var ama onuda ne kitapyurdunda nede D&R'de bulamadım bulsam vallaha bascam parayı alcam :) yokmu e-book falan da olur :d bi yardım be :D
-
hacu biokinesis ne ?
-
hacı aslında tam olarak bende bilmiom bunun için kitap lazım :) berk eratay vardı o ibnenin yaptığı olay buymuş :) bi göz atmak istedim :D
-
kalibre bunu yazdı:
-----------------------------hacı aslında tam olarak bende bilmiom bunun için kitap lazım :) berk eratay vardı o ibnenin yaptığı olay buymuş :) bi göz atmak istedim :D
-----------------------------
biraz arastırdım da beyin gücü kontrol gibi bir şeymiş.Beyin gücü ile kontrol edilebilir,hareket ettirilebilir şeyler varmıs.Hani bu matrixde çocuk kaşığı eğiyor ya,beyin gücü ile,öyle bişi işte. :D -
:) tamamdır işte bu :D hacı bana kitabı lazm yav :d ama yok işte yok :D bulamadım :D kitap döküman ne olursa olsun mantığı ne nasıl işler falan :D
-
kalibre bunu yazdı:
-----------------------------:) tamamdır işte bu :D hacı bana kitabı lazm yav :d ama yok işte yok :D bulamadım :D kitap döküman ne olursa olsun mantığı ne nasıl işler falan :D
-----------------------------
bakıcam dur,bulursam falan yüklerim hacu :D