folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bios Ekranı Monitörün Ekranını Kaplamıyor

Bios Ekranı Monitörün Ekranını Kaplamıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar bu sabah pc yi açtım. Açılışta ekrana gelen bios ekranı resimdeki gibi çıktı daha önceden böyle bir sorun yoktu ekranı kaplıyordu görüntü, aniden bu ekran boyutuna düşmüş; monitörün boyutu 22" dvi kablo ile bağlı windows 7 de ise herhangi bir sorun yok görüntü son derece normal, sadede bios ekranında ve windows 7 yüklenirken o ekrana gelinceye kadar olan yerlerde çıkan yazılar bu şekilde gözüküyor neden olmuş olabilir böyle nasıl düzelte bilirim arkadaşlar, bu sorunu,

http://a1111.hizliresim.com/r/3/9u3u.jpg

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba arkadaşlar bu sabah pc yi açtım. Açılışta ekrana gelen bios ekranı resimdeki gibi çıktı daha önceden böyle bir sorun yoktu ekranı kaplıyordu görüntü, aniden bu ekran boyutuna düşmüş; monitörün boyutu 22" dvi kablo ile bağlı windows 7 de ise herhangi bir sorun yok görüntü son derece normal, sadede bios ekranında ve windows 7 yüklenirken o ekrana gelinceye kadar olan yerlerde çıkan yazılar bu şekilde gözüküyor neden olmuş olabilir böyle nasıl düzelte bilirim arkadaşlar, bu sorunu,

Monitördeki autoset tuşuna basmayı denedin mi ?

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bağlantı dvi olduğu için tüm ayarları kendisi otomatik olarak ayarlıyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Mönitörü resetle.. ayarlardan

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

16:9 yerine 4:4 müş demekki biosunuz o zaman. Ayrıca hocam sürekli biosta takılmıyorsanız problem yaratmaz ki? benim eski monitörde yeşildi komple...

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Resetledim düzeldi, :)

Toplam Hit: 1917 Toplam Mesaj: 6