Bios Güncelleme
-
benim laptopta bios güncellenmiyor. sorun ise pilin olmaması. bios güncellerken %90 pil olma şartı kosuyor. Pil olmadan bios güncellemesi yapabilirmiyim ????
pc dell inspiron 6000
-
eee hoca bataryayi doldurdukdan sonra yap:)?
-
zaten sorun da orda pil yok sarj almıyo :D
-
şimdi ben sana yeni pil al desem ..........2. el dell ins.6000 fiyatı<dell ins.6000 batarya fiyatı
-
çok doğru sölüyon :D masraf yapmak istemiyorum ama bilgisayarda gereksiz bir kasma var anlamıyorum belki biostan olabilir diye düşünüyoruz çünkü birçok yol denedik çare bulamadık
-
Bios tan kasma olmaz, ayrıca neden pil istiyor onu anlamış değilim çalıştıktan sonra laptop her dediğini yapar.
-
husein bunu yazdı:
-----------------------------benim laptopta bios güncellenmiyor. sorun ise pilin olmaması. bios güncellerken %90 pil olma şartı kosuyor. Pil olmadan bios güncellemesi yapabilirmiyim ????
pc dell inspiron 6000
-----------------------------bir bilgisayarın bios kaynaklı kastığını ilk senden duydum nerden çıktı bu?
-
tam anlamadım ama buyuk ıhtımal downclock olmus olabılır bunuda bıostan duzeltmek lazım ve bıostanda ayarları degıstıremıyosan(biosun arayuzu dandıktı inspıronlarda saatı bıle zor degıstırıosun) herhaalde cozum bıos guncellemesı
-
kasmanın sebebini direkt downclock a bağlayamassın dostum alakasız bence
işletim sistemini uzun zamandır kullanıyorsan eğer sebeb o olabilir temiz bir format kasmaya çözüm olabilir
eğer illede bios dersenizde açılışta bios ayarlarına (setup olarak geçer) girip load optimizet settings yada buna benzer içinde optimizet gibi bi kelime geçen :D
seçeneği seçtiğinizde biosunuz fabrika çıkış halini alır