Bios Güncelleme Yaparken Hata Alıyorum
-
Merhaba müritler,laptop um için yeni bir bios güncelleme var,sitesine girip servis tag ı yazıyorum ve karşıma çıkan driver güncelleme bölümünden bios için olan güncellemeyi indiriyorum fakat sırasıyla aşağıdaki gibi adımlar çıkıyor yes yes :) diyorum ama değişen birşey olmuyor.Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.

-
Sitede birde şöyle bir not var;
This file format consists of a BIOS-executable file. To use it, download the file and copy it to a DOS-bootable USB flash drive, then boot the system to the USB flash drive and run the program.
-
en son resimde yüklü olan zaten yüklemeye çalıştığın diyor
-
biosdan yap hocam usb ile ben öyle yapmıştım
-
KAAMOS bunu yazdı
en son resimde yüklü olan zaten yüklemeye çalıştığın diyor
Sistem özelliklerine baktığım zaman bios versiyonu 2011 olarak görünüyor hocam
-
koray bunu yazdı
biosdan yap hocam usb ile ben öyle yapmıştım
Bios tan nasıl yapacam dostum,benim bios ta update özelleği yok diyo biliyorum.Pc dell n5010 laptop
-
Hocam bios modellerine donanım dirverları gibi sabah akşam güncelleme gelmiyor. Büyük ihtimalle sendeki bios a en son 2011 de güncelleme gelmiştir.
Ayrıca niye bios güncelleme yapmak istiyorsun. Kişisel tavsiyem, çok büyük bir yenilik(ki olmaz) veya önemli bir bugfix olmadığı sürece biosu flashlamak için kurcalama.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam bios modellerine donanım dirverları gibi sabah akşam güncelleme gelmiyor. Büyük ihtimalle sendeki bios a en son 2011 de güncelleme gelmiştir.
Ayrıca niye bios güncelleme yapmak istiyorsun. Kişisel tavsiyem, çok büyük bir yenilik(ki olmaz) veya önemli bir bugfix olmadığı sürece biosu flashlamak için kurcalama.
Dostum en son 2011 de güncelleme almışım ben şuan sitede 2014 güncellemesi mevcut.
Pc windows falan kurarken veya kafasına göre elektiriği bir anda kesiyor gibi kapanıyor,bende bios ile ilgili olabilir diye güncelleme yapmak istedim.
-
Yapmak istedigin Bios guncellemesinin icinde sadece
Bios Şifre Koruma Fonksiyonu Geliştirilmiş
Donanim ile ilgili bir yazilim degil,bunun icin bu Bios guncellemesini yapmasanda olur.