Bios Güncellemesi Nasıl Yapılır
-
s.a arkdaşlar şuan okuldayım öğretmen ödev verdi.Ve acile yapmam laım lütfen bana detaylı bnilgilieri verin ne kadarr sürede olur neler laım ve en kolay yoldan hangisi yapaar yardım acill
-
kardes söyle anlatayım msi anakartlara msi cd sinde ek bir yazılım var live msi diye onu kurarsın sonra acarsın zaten sana ne yapmak istedigini sorar ses ekran kart driver güncelle , bios güncelle vs böyle sorar sen bios güncelle der sana bios günceleme esnasında herhangi bir elektrik kesintisinde olacak riskleri kabul edip etmedigini sorar kabul edersin sonra güncelleme baslar ama bios guncelleme esnasında elektrik giderse anakart ucar : )
asus ve diğeride aynı sekilde yani karısık değil hepsi anakart cd sine entegre edilmis yazılımlar ile yapılıyor
bazı bioslarda ise bios tan yapılıyor ama int baglantısı olmak zorunda kardes
-
yazılım yüklenmeden olmuyomu? baska yolu yukmu...
-
genelde anakart yada bios üreticisinin sitesinden uygun bios dosyalarını indirdikten sonra.
içindeki readme dosyasında yazdığı gibi disket fln yapılır. açılışta bilmemne tuşuna basıldıktan sonra talimatlar doğrultusunda yüklenir.
-
abooo:s of yha çok uzun iş nasıl yapılıyo yhaaaaaa
-
Hoca senin banlanabiliten cok yüksek...
Actığın konulara dikkat et oldumu?
Döküman arşivinde ayrıntılı dökümanı var...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hoca senin banlanabiliten cok yüksek...
Actığın konulara dikkat et oldumu?
Döküman arşivinde ayrıntılı dökümanı var...
-----------------------------kusura bakma bundan sonra daha dikkatli olucam
Yha sen süper bir insansın. Ben 2 gündür başka siterden bios güncellemesi diye arıyıp duruyom hiç bişi anlamadım ama senin döküman çok açık ve ayrıntılı tam isteedğim dilden yazılımş ellerine sağlık ALLAH razı olsun.Sözlü notu olarak 100 alcam okulda oleee:)))
-
anakartını seviyosan o işi yaparken ups kullan ...
edit: merak ettim ms virtual machinede bios güncellemesi yapılıyomu ?